G4Media.ro

Tânăr de 17 ani care ar fi fost băut și drogat a…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tânăr de 17 ani care ar fi fost băut și drogat a intrat cu mașina într-un pom, în Snagov / Cinci persoane rănite / Tânărul a fost reținut

Tânăr de 17 ani care ar fi fost băut și drogat a intrat cu mașina într-un pom, vineri noaptea, în comuna Snagov. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Comunicatul Poliției:

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 00:29, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unei păduri din localitate, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Stațiunea Snagov, iar din primele cercetări au constatat faptul că, un autoturism, condus de un tânăr de 17 ani, pe strada Gării din satul Șanțu Florești, comuna Gruiu, ar fi intrat în coliziune cu un pom.

Din impact, a rezultat rănirea a 5 pasageri din autovehiculul respectiv, în cauză fiind vorba despre 5 tineri. Aceștia au fost transportați la unități medicale pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În urma verificărilor polițiștii au constatat că tânărul, care ar fi condus autoturismul, nu deținea permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la testarea cu aparatul din dotare, au rezultat indicii cu privire la prezența în organism a unei substanțe psihoactive. Întrucât aceasta nu prezintă o probă în cadrul dosarului penal tânărul a fost condus la un spital, în vederea recoltării de mostre biologice.

În urma probatoriului administrat, polițiștii Stațiunii Snagov au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de tânărul de 17 ani, urmând ca în cursul zilei de mâine, acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Polițiștii din Snagov continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Din titlu reiese că cele 5 persoane rănite erau cățărate în pom :))