G4Media.ro

Guvernul aprobă în ședința de joi un ajutor financiar pentru familiile evacuate…

Sursa foto: MAE

Guvernul aprobă în ședința de joi un ajutor financiar pentru familiile evacuate din Fâşia Gaza, până la 3000 de lei lunar, bani pentru cazare și hrană / Ajutorul se va acorda pe o perioadă de 4 luni

Executivul va aproba în ședința de joi un proiect de hotărâre privind acordarea de ajutoare de urgenţă familiilor şi persoanelor evacuate din Fâşia Gaza.

Ajutoarele, destinate acoperirii unor cheltuieli de cazare şi masă, se acordă astfel: 2.000 lei lunar pentru familia cu 1 până la 5 membri, inclusiv, pentru cazare; 3.000 lei lunar pentru familia cu peste 5 membri, pentru cazare; câte 600 lei lunar pentru persoana singură, respectiv fiecare persoană din familie pentru asigurarea hranei.

„Ajutorul de urgenţă se acordă pe o perioadă de maximum 4 luni, începând cu luna decembrie 2023, dar nu mai târziu de 31 martie 2024, respectiv de la data depunerii solicitării”, se precizează în nota de fundamentare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. as vrea sa nu afisati…insa devenim enclava!?

  2. cat au contribuit in ultimii 10 ani in Romania? cati bani au trimis in tara si cand au fost ultima oara pe aici? asteptam raspunsurile in 3,2,1 …

  3. Combinatii romanesti,,, iarasi iau in carca cate 100 baietii din sistem….. Hopaaa curge banul !!!! Ziua buna!

  4. Românii din Gaza erau trimiși în misiune de guvernul României? Sau s-au dus acolo de capul lor și deci n-avem nicio obligație față de ei. Oricum mi se pare un număr suspect de mare. Acțiunea e cumva parte din campania electorală pentru o anumită formațiune/persoană? 3000 de lei pe lună, reprezintă mai mult decât multe pensii pentru care s-a muncit peste 30 de ani.