G4Media.ro

Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane într-un schimb de focuri de…

sursa foto: Captură video

Bărbatul suspectat că a ucis 18 persoane într-un schimb de focuri de armă în Maine a fost găsit mort după trei zile de căutări

Un bărbat suspectat de uciderea a 18 persoane într-un schimb de focuri de armă în Maine, Statele Unite,  a fost găsit mort după o vânătoare de trei zile, potrivit poliției, relatează BBC.

Robert Card, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort în urma unei răni de glonț aparent autoprovocate, a declarat Michael Sauschuck, comisarul pentru siguranță publică din Maine.

Vestea vine la câteva ore după ce poliția a ridicat ordinul de a nu părăsi locuința pentru comunitatea în mod normal liniștită. Printre morți se numără un bunic, un tânăr talentat jucător de bowling și patru localnici surzi, cu vârste cuprinse între 14 și 76 de ani.

„Suspectul în cazul împușcăturilor de miercuri seară a fost localizat și este decedat”, a anunțat Biroul șerifului din comitatul Androscoggin pe Facebook.

În cadrul unei conferințe de presă la primăria din Lewiston, guvernatorul statului Maine, Janet Mills, a declarat că trupul a fost găsit în Lisbon, în apropiere de locul în care au avut loc împușcăturile.

„Respir ușurată în această seară, știind că Robert Card nu va mai fi o amenințare pentru nimeni”, a spus ea.Guvernatoarea Mills a declarat că descoperirea cadavrului suspectului va pune comunitatea pe „drumul lung și dificil spre vindecare”.Șeful poliției din Lewiston, David St Pierre, a adăugat că a fost „exaltat” de veste, dar „munca noastră nu s-a încheiat aici”.

Cumnata suspectului declarase pentru NBC că familia „face tot ce poate pentru a ajuta forțele de ordine”.”Inimile noastre sunt frânte”, a declarat Katie Card, care este căsătorită cu fratele atacatorului.

Atacul a avut loc miercuri seară într-un bar local și într-o sală de bowling din orășelul Lewiston. Poliția a răspuns la sesizările de împușcături în două locații, un restaurant numit Schemengees și Just-In-Time Recreation, o sală de bowling, care se află la o distanță de aproximativ 6,5 km (patru mile).

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează