G4Media.ro

O femeie din Brașov a fumat marijuana și a fugit la poliție…

Sursa foto: Unsplash

O femeie din Brașov a fumat marijuana și a fugit la poliție să se plângă că are halucinații / L-a pârât și pe cel cu care fumase

O femeie în vârstă de 30 de ani din orașul Victoria (Brașov) a ajuns miercuri la o secție de poliție pentru a se plânge că un bărbat i-a dat să fumeze o țigară cu marijuana, în urma căreia a avut halucinații, relatează Biz Brașov.

Bărbatl a invitat-o la o plimbare cu mașina, iar după ce au ajuns într-o zonă limitrofă a orașului au consumat substanțe interzise, ceea ce i-a creat femeii stări de halucinație, a explicat ea.

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, iar în urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a evidențiat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu efecte psihoactive.

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală relativ săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La acest moment, dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Oare ce halucinații faci de la iarba? L-o fi văzut pe Sf Petru că altceva parca nu am auzit sa vezi de la fumat maraciuca.