G4Media.ro

Gabriel Liiceanu câștigă definitiv procesul cu Mihai Gâdea şi Antena 3 /…

sursa foto: Captură Antena 3

Gabriel Liiceanu câștigă definitiv procesul cu Mihai Gâdea şi Antena 3 / Instanța supremă a respins recursul

Realizatorul TV Mihai Gâdea și postul de televiziune Antena 3 au pierdut definitiv procesul cu Gabriel Liiceanu, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție le-a respins, miercuri, recursul.

„Respinge, ca nefondat, recursul declarat de pârâţii Antena 3 S.A. şi Gâdea Mihai împotriva deciziei nr. 149 A din 9 februarie 2022 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Obligă pe recurenţii-pârâţi la plata cheltuielilor de judecată în cuantum de 2.500 lei, reduse conform prevederilor art. 453 alin. 1 Cod procedură civilă, reprezentând onorariu de avocat, în favoarea intimatului-reclamant. Definitivă”, se arată în minuta instanței.

La Tribunalul Capitalei, Liiceanu a obținut daune de 1000 de euro, însă în apel, la CAB, a primit  daune morale de 20.000 de euro. Decizia a fost executorie așa că Liiceanu i-a executat silit pe Gâdea și A3. La recurs, la ÎCCJ, Gâdea și A3 au solicitat banii înapoi, dar instanța le-a respins cererea.

Gabriel Liiceanu a dat în judecată postul Antena 3 şi pe Mihai Gâdea în 2019. Mihai Gâdea a fost acuzat de Liiceanu că în timpul unei emisiuni Sinteza Zilei din 16 aprilie 2019, difuzată la postul de televiziune Antena 3, a făcut ”acuzații mincinoase și declarații denigratoare și defăimătoare”.

Mihai Gâdea a susținut la televizor că Liiceanu și-a fi bătut soția când era însărcinată. „Domnu’ Liiceanu, mie mi-ar fi fost foarte rușine să fiu în locul dumneavoastră pentru relatarea din interviul, cred că din revista Psihologia, a fostei dumneavoastră soții, știți la ce mă refer… S-o bateți în luna a nouă… D’asta v-a părăsit, nu?”, a spus Gâdea în timpul emisiunii.

Avocata lui Gabriel Liiceanu a fost Nicoleta Popescu, cea care a fost și apărătoarea Laurei Codruța Kovesi și a judecătorilor Cristian Danileț și Camelia Bogdan.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Bravo! Postul puscariasului Voiculescu este unealta de manipu.lare ruznaca

  2. Ne vom ruga ca pe viitor sa nu mai cada in ispita calomniei.

  3. 2o de milioane trebuia. Gura mincinosului nesimțit trebuie oprită odată.

  4. Antena 3 „CNN”. Cum or fi reușit?!