G4Media.ro

Jurnaliști internaționali se îngrozesc de actele de barbarie comise de teroriștii Hamas,…

Sursa foto: Captură video

Jurnaliști internaționali se îngrozesc de actele de barbarie comise de teroriștii Hamas, într-o vizionare organizată de armata israeliană. Un terorist, filmat când voia să decapiteze un mort cu lopata și striga „Allah Akhbah”

Într-o filmare, un terorist al Hamas strigă „Allah Akhbah” în timp ce încearcă să decapiteze un mort cu o lopată. Un alt clip prezintă teroriști care intră într-o casă și vorbesc între ei în tim p ce o fetiță, în vârstă de aproximativ opt ani, se ascunde sub o masă. Unul dintre ei începe să o împuște moartă, relatează The Jewish Chronicle.

Aceste clipuri s-au numărat printre filmările șocante prezentate luni jurnaliştilor internaționali de guvernul israelian pentru a sublinia depravarea teroriștilor care au comis masacrele din 7 octombrie.

Reporterii și colectorii de știri au putut fi văzuți ținându-și stomacul și acoperindu-și gura în timp ce urmăreau filmările, care au fost considerate înspăimântătoare pentru a fi lansate public.

Un jurnalist israelian care a văzut filmarea, Jotam Confino, a postat pe X/Twitter: „Tocmai am văzut imagini brute de nedescris ale masacrului Hamas împreună cu alți 100 de jurnalişti internaționali, furnizate de autoritățile israeliene”.

El a scris că a văzut: „Un terorist al Hamas strigând pe Allah Akhbah în timp ce încearcă frenetic să decapiteze un mort cu o lopată. Un tată și doi fii (aproximativ șapte și nouă) aleargă pentru viața lor în lenjerie intimă în ceea ce pare a fi un adăpost anti-bombă cu intrare deschisă. Un terorist al Hamas aruncă o grenadă de mână în adăpost, ucigând tatăl și rănind grav cei doi fii care fug înapoi în casă”.

Alte imagini au arătat teroriștii Hamas intră într-o casă, „unde se vede o fetiță ascunsă sub masă. După ce au vorbit, o împușcă și o ucid în timp ce se ascunde sub masă. Greu de spus câți ani are, dar pare de șapte până la nouă ani.”

Un alt jurnalist, David Patrikarakos, a postat despre ceea ce a văzut. El a scris: „Un terorist Hamas își cheamă tatăl: „Tată, am ucis 10 evrei! Verifică-ți WhatsApp-ul! Ți-am trimis fotografiile! Tată, am ucis 10 evrei! Am ucis 10 evrei cu mâinile goale. Verifică-ți WhatsApp-ul. Tată. , fii mândru de mine!”

Un purtător de cuvânt al IDF a spus întrunirii jurnaliştilor: „Vrem ca oamenii să înţeleagă pentru ce luptăm. Acesta este altceva. Ceva s-a întâmplat cu Israelul. Aceasta este o crimă vs umanitate. Acest lucru este bun vs rău. Moarte vs viață. Aceștia vor face orice [comite orice crimă]. Și nu are nimic de-a face cu islamul.

„De ce și-au legat GoPro-urile? De ce cheamă familia celui pe care l-au ucis? Pentru că sunt mândri de ceea ce au făcut? Viol – unde este islamul? Arde – unde este islamul? Taierea capului – unde este islamul?
Aceasta este o crimă împotriva umanității. Au ucis bebeluși, bătrâni, oameni bolnavi… nu vom permite lumii să uite cu cine luptăm.”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Pacat ca nu vede si Gutteres filmarile

  2. „Luptatorii pentru libertate” a lui gutuie de la O!nu