G4Media.ro

AUR a organizat la Iași o lansare regională a candidaților la alegerile…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

AUR a organizat la Iași o lansare regională a candidaților la alegerile europarlamentare / George Simion: „Mesajul nostru către Europa e că nu suntem ruda săracă”

Partidul extremist AUR şi-a prezentat, duminică, la Iași, lista candidaţilor din zona Moldovei pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

Potrivit lui George Simion, pe lista partidului se află, în total, 45 de candidaţi. Din zona Moldovei sunt Laura Gherasim, Raisa Enachi, Silviu Gurlui, Cristina Dascălu.

Simion a adăugat că lista a fost întocmită pe baza competenţelor, relatează Agerpres.

„Avem o listă de 45 de candidaţi, dintre care 12 sperăm să ajungă europarlamentari. Credem că e lista cea mai bună. Ea a fost întocmită în ordine alfabetică. Vom stabili ordinea în luna dinaintea alegerilor. În mod cert, lista e condusă de Cristian Terheş, membru al Parlamentului European. (…) Peste 45% sunt femei. Accentul se pune însă nu spre sex sau, cum vor unii, gen, ci pe competenţă: de la studii diplomatice, la specializări pe diferite comisii cum ar fi Justiţie, Agricultură, Transporturi. Sigur, cunoaşterea limbilor străine”, a completat liderul AUR.

George Simion a mai declarat că românii nu sunt cetăţeni de mâna a doua a Europei, el precizând că românii vor reacţiona la „umilinţa” Schengen, relatează News.ro.

„Astăzi, 11 ţări din Uniunea Europeană îşi doresc să modifice sau să suspende acordul de liberă trecere între statele UE. Actori importanţi, pornind din Italia până în Belgia şi Olanda, ai spaţiului Schengen, vor ca acest acord să fie revizuit. Şi atunci, de ce umilinţa Schengen, de ce a trebuit să fim călcaţi în picioare de foste capitale imperiale şi nimeni de la Bruxelles, Berlin sau Paris să reacţioneze? (…) Mesajul nostru către Europa: nu suntem ruda săracă! Nu suntem cetăţeni de mâna a doua. Cred că ne confundaţi. Este dreptul nostru să fim cetăţeni egali cu toţi ceilalţi cetăţeni europeni. Umilinţa Schengen pe care ne-aţi dat-o voi o să fie plătită scump”, a spus George Simion.

La evenimentul AUR de la Iaşi au participat aproximativ 200 de persoane, fiind prezentaţi candidaţii partidului la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Printre cei care vor figura pe lista AUR se numără Cristian Terheş, actual europarlamentar, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu, actorul Mugur Mihăescu, Ramona Ioana Bruynseels, fostă candidată la alegerile prezidenţiale din 2019, şi avocatul Gheorghe Piperea.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

  1. Vai, george(ta)! Te afli si tu in treaba. Moscova a dat aprobare pentru „lista”?!

  2. Ordinea se va face dupa competente? Cu Terhes si Leana?

  3. La la lansare ! Bolșevici de 2 ruble pe la Iași. Accentu pe secsu se pune din auzite numai la ședințele HAUR. Orice numai să fie RUZZIA mulțumită cam aceste e sloganul organizației cu simpatie la Hambasada ruzziei !

  4. nu, suntem ruda pr o asta si saraca.

    • Ai zis saraca si proasta.

    • A facut ditamai burtihanu tablagiul. Se vede ca o duce bine pe rublele lui Putler

  5. Îi priește cantina săracilor de la parlament, e tot mai rotunjor. Cum era, somon cu garnitură la 5 lei?

  6. Decât cu duhul…

  7. Sunteti capra raioasa cu coada pe sus.

  8. Doar ruda săracă are nevoie să transmită mesajul că nu e ruda săracă.

  9. daca el a decis ca nu suntem ruda saraca, ce mai conteaza niste statistici, votantii aur din catune cu ulite pline de praf, alea de draknea nu a mai apucat sa le scoata din noroi, deja se simt ca la milano, ca la bruxelles, ca la munchen

  10. Nu, nu suntem ruda săracă. Suntem ruda ruptă-n koor.

  11. Saraci suntem dar nu atat de prosti incat sa votam gasca voastra

  12. Mesajul e că sunteți niște tâmpiți bătuți în cap, fără idei, fără concepții și fără program. Diferența dintre voi și un balon de gumă de mestecat e că ultimul e bun la gust.

  13. Tare in gura „patriotul” la adresa UE,dar swuge șosetele lui Putin pe doua ruble.
    Marsh si aplauda la ambasada Rusiei,sau si mai bine marsh in Rusia sa te faca angajatorul colet spre o republica separatista cu o vesta antiglont de carton de oua.