G4Media.ro

George Simion anunță că AUR a aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor…

Sursa Foto: AUR

George Simion anunță că AUR a aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European

Europarlamentariu AUR au aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR), anunță George Simion.

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înşelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conseratoare din ECR să asigurăm prosperitate naţiunilor europene şi să oprim ideea unui suprastat federal european”, a declarat preşedintele AUR, George Simion, conform unui comunicat de presă al partidului.

Conducerea ECR a aprobat în această după-amiază, cu unanimitate de voturi, integrarea celor cinci europarlamentari AUR în grup, urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor, susține partidul extremist.

AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, șase eurodeputaţi: Cristian Terhes, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu şi Sturdza Şerban Dimitrie.

Cristian Terheș a subliniat pentru G4MEdia, că el era deja în grupul ECR și că nu este membru AUR. „Doar cei cinci reprezentanți AUR au fost acceptați în grupul ECR. Eu eram deja membru în grupul ECR. Eu sunt în PNCR, iar la alegerile europarlamentare am fost cu AUR într-o alianță electorală”, a transmis Terhes.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...