G4Media.ro

Paul Pogba, fotbalistul lui Juventus, a fost suspendat provizoriu după ce a…

Photo by MARCO BERTORELLO / AFP

Paul Pogba, fotbalistul lui Juventus, a fost suspendat provizoriu după ce a fost testat pozitiv la testosteron

Fotbalistul francez Paul Pogba, care evoluează la Juventus Torino, a fost suspendat provizoriu după ce a fost testat pozitiv la testosteron la un control antidoping, a anunţat Agenţia Italiană Antidoping (NADO), citată de AFP, transmite Agerpres.

Testul pozitiv ar fi survenit la o probă prelevată internaţionalului francez după meciul jucat de Juventus în prima etapă a sezonului din Serie A, în deplasare cu Udinese, pe 20 august, potrivit presei italiene.

Juve a câştigat partida cu scorul de 3-0, dar Pogba (30 ani) nu a evoluat în acel meci.

În cazul în care va fi găsit vinovat, Pogba ar putea primi o suspendare de la doi ani la patru ani. Contractul său cu Juve expiră în iunie 2026.

Internaţionalul francez a revenit la Juventus în vara anului 2022, gratis, dar a jucat foarte puţin în sezonul trecut din cauza accidentărilor, ratând şi Cupa Mondială din Qatar din acelaşi motiv.

Mijlocaşul nu a jucat ca titular în niciun meci din stagiunea trecută, având doar două apariţii, ultima într-un meci cu Empoli, câştigat cu 2-0.

Anul trecut, Paul Pogba a fost ţinta unei tentative de şantaj din partea unei bande organizate, fratele său Mathias fiind printre cei anchetaţi, arestat în septembrie şi eliberat în decembrie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...