G4Media.ro

Cristiano Ronaldo a pus la dispoziţia supravieţuitorilor cutremurului hotelul său luxos din…

Sursa foto: pestanacr7.com

Cristiano Ronaldo a pus la dispoziţia supravieţuitorilor cutremurului hotelul său luxos din Marrakesh

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a decis să găzduiscă în hotelul său luxos de patru stele din Marrakesh supravieţuitori ai cutremurului devastator din Maroc, relatează News.ro.

Hotelul Pestana CR7, situat la vest de centrul oraşului, a primit mai multe persoane, inclusiv o spaniolă care a fost intervievată de televiziunea din Spania.

„Am reuşit să ajungem la hotelul lui Cristiano Ronaldo pentru a obţine o cameră”, a spus tânăra. „Am petrecut noaptea în stradă, iar la 7 dimineaţa ne-au spus că ne putem caza”, a completat ea.

„Ne-am întâlnit în hol cu oameni de diferite naţionalităţi”, a afirmat ea.

Hotelul de patru stele şi-a deschis porţile în Marrakesh în martie 2022, în urma unei asocieri între fotbalistul portughez, jucător la Al-Nassr (Arabia Saudită), a cărui avere este estimată la peste un miliard de euro, şi grupul portughez Pestana.

Ministerul de Interne din Maroc a anunţat sâmbătă seara un nou bilanţ al cutremurului devastator: 2.012 persoane au fost ucise şi 2.059 rănite, dintre care 1.404 sunt în stare critică.

Citește și LIVE Bilanţul cutremurului din Maroc a ajuns la peste 2.000 de morți şi 2.000 de răniți / Trei zile de doliu național / Cel puțin 300.000 de persoane afectate în Marrakesh

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...