G4Media.ro

Ciolacu: Sunt convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri peste…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu: Sunt convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri peste tot unde au existat nereguli

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că în zilele următoare vor fi „suficiente destituiri” peste tot unde au fost nereguli, în privinţa centrelor rezidenţiale pentru persoanele vârstnice, relatează Agerpres.

„Astăzi mi-au venit foarte multe hârtii, în urma controalelor efectuate. Părerea mea, şi mulţi colegi din ţară astăzi au intervenit, preşedinţi de consilii judeţene, care au atras atenţia că anumiţi oameni nu şi-au făcut treaba nici la nivel judeţean, şi de la anumite… AJPIS, de exemplu. Sunt ferm convins că în zilele următoare vor fi suficiente destituiri peste tot unde au existat nereguli”, a spus Ciolacu la sediul central al PSD, întrebat dacă Raluca Turcan sau alţi membri PNL ar trebui să îşi dea demisia, în contextul scandalului prilejuit de neregulile din centrele rezidenţiale pentru bătrâni.

Premierul a menţionat că el nu a cerut demisiile miniştrilor Muncii şi Familiei.

„Haideţi să vedem toate documentele. Eu nu am cerut demisia nici domnului Budăi, nici doamnei Gabriela Firea, ca să fim foarte clari. Aş dori să văd toate documentele de la Ministerul Muncii, le-am solicitat, să vedem ce implicări sunt ale celor care au condus Ministerul Muncii”, a afirmat Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. desigur, destituiti dintr-o parte, si angajati in alta

    • r putea sa le destituie anticipat si pe cele doua psd-iste pe care vor sa le aduca in posturile libere. Poate asa se vor gandi sa aduca niste oameni cat de cat competenti.

  2. Dar de dosare penale nu e nevoie?

  3. Asteptam raportul neregulilor care sa demonstreze ceea ce se dorea, ca peste tot ar fi la fel, ceea ce nu e adevarat, dar abia astept sa-l citesc, sa vedem unde mai trebuie lucrat.