G4Media.ro

Ciolacu, cu avion de linie, la clasa economic în vizita în Germania…

Sursa foto: captură video

Ciolacu, cu avion de linie, la clasa economic în vizita în Germania / Premierul este în campanie de imagine de când a fost desemnat

Premierul Marcel Ciolacu a plecat în vizita de lucru în Germania cu un avion de linie, la clasa economic, potrivit unor imagini difuzate de Antena 3.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu efectiuează, în perioada 4-5 iulie, o vizită de lucru în Germania. Pe agenda vizitei sunt incluse întrevederi ale premierului cu Olaf Scholz, cancelarul german, atât în format tête-à-tête, cât şi în plenul delegaţiilor, urmate de o conferinţă comună de presă. De asemenea, şeful Executivului va avea o întrevedere cu Katrin Göring-Eckardt, vicepreşedintele Parlamentului Republicii Federale Germania, şi cu reprezentanţi ai Legislativului german din principalele grupuri politice.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se află într-o amplă campanie de imagine din prima zi în care a fost desemnat premier. Într-o săptămână, Marcel Ciolacu a lansat un program economic ultra populist, a întors vulnerabilitatea din CV legată de studiile sale în imaginea „omului din popor”, iar marți a mers cu metroul la Ministerul Transporturilor, susținând că nu este vorba de PR, ci despre normalitate. Detalii aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

  1. Un Cuza-Voda al zilelor noastre. Mai ramane sa controleze cantarele taranilor care vand rosii in piata.

    • Hai sa nu mai fim toți asa carcotasi. Si eu credeam ca PSDul este o ciuma, dar roșie la culoare iar acum după ce am fost spălat pe creier nu mai cred asa.

    • Și de ce trebuie sa se facă reclama la asa ceva? Și eu ma duc cu avion de linie.

  2. Până la urmă toți pot face un astfel de exercițiu de imagine, dar in fapt nu fac toți, interesant.
    Chiar daca mergi printre oameni cu ideea să-i păcălești, macar le simți mirosul, le simți energia, poate te contaminează puțină omenie.

    • :)))) . Tu crezi ce scrii ? Ciolacu ne ia la misto pe toti.

    • Azi esti pus pe PR pro-cioleacu, e clar.

  3. Exemplu pentru presedintele tarii.

  4. Eu zic ca face un gest de normalitate. Dar ca venind din partea PSD e mai greu de crezut. Haideți sa ii dam o șansă lui Ciolacu și nu PSDului!

  5. Cand Ciolos sau Maia Sandu calatoresc cu avioane de linie nu este camapanie de imagine?

    • La aia mă gândeam și eu!

    • Si daca e campanie de imagine si in cazul celor doi, ar trebui sa inghitim galusca cu „ciolaq normalu'” sau „ciolaq, omul simplu”? Incetati cu b4shinile astea de comparatii. Acum e vorba de campania de imagine a unui taranoi parvenit care tinteste mult prea sus, punct!

    • @Felipe, de ce cand este aceeasi campanie de imagine in ceea cel priveste pe Ciolos sau pe Maia Sandu nu se spune la fel „Presedintele Moldovei sau liderul REPER este in campanie de imagine”? Dupa parerea mea nu este deontologic. La fel, dupa parerea mea o astfel de stire putea foarte bine sa fie ignorata. Nu intereseaza pe nimeni cu ce calatoreste Ciolacu, doar daca facea cea similar cu Johannis, adica pe lux, opulenta si secretomanie, plus secretizarea costurilor calatoriei, abia atunci era un subiect de presa.

  6. O lacrima s-a mijit in coltul ochiului stang…. vai…. ce exemplu! Cand dadea la vasle la Belina cu „daddy” stapanu’ si cu „limba lui de pantof” Sorinel, s-a gandit la asta?

  7. Cand il vad pe dl. Ciolacu cat de mult se zbate el pentru tarisoara asta si poporul ei amarat, cum isi sacrifica el totul pentru noi sa bem laptisor atat de ieftin, painica noastra alba cea de toate zilele si zaharelul cu care ne indulcim viata amara, imi creste inima de bucurie ca in sfarsit avem conducatorul pe care il meritam. Si cum se inghesuie el in avioanele de linie ale austriecilor si nu in jeturi private. Daca il mai vad si in niste curse de Wizz sau Ryan Air, jur ca il votez ca presedinte:)

  8. nu poti lua apararea mafiei …da si presa si perceptia ignorantului de serviciu sint greu de adus la normalitate…daca zboara ieftin ca tot omu de ce merge ieftin, daca merge scump ca demnitaru din vest de ce nu merge ieftin..😂🤯😂🤯😂🤯😂🤯😂🤯

  9. Cel mai mare rau adus romaniei este doctrina comunista care persista si azi in toate structurile statului .Acesti oameni au distrus la propriu romania

  10. „Normalitate” ca atunci când de Ziua Națională a României a plecat cu Sorin Grindeanu și alți doi pesediști în Dubai.

  11. poza asta deja apare în DEX la definiția cuvantului „cardeală” ..mi-a făcut ziua, recunosc :)))))