G4Media.ro

Rusia susține că a ucis doi generali ucraineni și până la 50…

sursa foto: Genya SAVILOV/ AFP

Rusia susține că a ucis doi generali ucraineni și până la 50 de ofițeri în atacul cu rachete de la Kramatorsk

Ministerul rus al Apărării susține că a ucis doi generali ucraineni și până la 50 de ofițeri într-un atac cu rachete asupra orașului Kramatorsk, afirmă agenția de presă de stat RIA, citată de Sky News.

Rusia a afirmat în mod constant că atacul, despre care Ucraina susține că a ucis 12 civili, a fost un atac asupra unor obiective militare.

Ucraina a declarat că atacul a vizat civili într-un restaurant, iar oficialii au declarat că 12 persoane au murit în urma acestuia, inclusiv trei copii,

„În urma unei lovituri din 27 iunie… au fost distruși doi generali care participau la întâlnire, până la 50 de ofițeri ai Forțelor Armate ale Ucrainei, până la 20 de mercenari străini și consilieri militari”, a declarat RIA pe Telegram.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Foarte putin probabil sa se stranga atatia militari la un loc daca au putina inteligenta.

  2. Imi si dau seama cum s-au adunat militarii sa faca planuri…..la pizza….de ce sa se adune in loca secret….nuuu…la pizza…unde pot sa vina si altii, eventual sa auda si conversatia….la pizza e cel mai sigur….
    E clar ca rusii iar prezinta propaganda pentru „intern”…sa vada poporul cum au murit generalii si ofiterii din occidentul decadent….