G4Media.ro

Senatoarea Diana Șoșoacă, circ fără precedent la Parlament: A fluierat, a sunat…

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Senatoarea Diana Șoșoacă, circ fără precedent la Parlament: A fluierat, a sunat din clopoțel, a rupt documentele ședinței și a țipat la premier, în timp ce discuta cu presa / Nimeni nu a oprit-o

Comportament  și circ fără precedent. Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a întrerupt în mod repetat dezbaterea și votul plenului reunit al Parlamentului, care viza legea pentru eliminarea pensiilor speciale. Senatoarea a fluierat, a sunat dintr-un clopoțel și a rupt documente ale Parlamentului, strigând că ”legea pensiilor este o minciună!”. Pe holurile Parlamentului, a întrerupt și declarațiile de presă ale premierului Marcel Ciolacu. În tot acest timp, nimeni nu a intervenit pentru a o liniști iar cele câteva tentative timide de a o trage de mânecă nu au avut nici un efect.

În timpul dezbaterilor din Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale, senatoarea Diana Șoșoacă a mers la prezidiu, unde a început să fluiere, întrerupând în repetate rânduri discursul președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis, care a fost nevoit să închidă microfonul.

diana sosoaca, circ, parlament, clopotel
Sursa Foto: Facebook/ Ciprian Ciubuc

Diana Șoșoacă a strigat că ”pensiile speciale sunt o minciună, doarece legea este neconstituțională” și a continuat să îl întrerupă cu fluierul și pe parlamentarul neafiliat Andrei Răzvan Lupu, care luase cuvântul în legătură cu un amendament depus la lege.

Deși ambii parlamentari au fost vădit deranjați de atitudinea senatoarei, nimeni nu a intervenit pentru a o opri. Doi chestori au avut un schimb de replici cu Diana Șoșoacă, iar unul dintre ei a încercat să o ia de braț, însă aceasta s-a opus. Senatoarea a rămas totuși fără fluier, moment în care a luat un clopoțel și a început să sune din el.

După ce s-a terminat ședința, circul a continuat pe holurile Parlamentului, unde senatoarea a țipat la premierul Marcel Ciolacu care dăda declarații de presă.

„Ruşine, domnule Ciolacu, pentru dictatura pe care o aveţi în Parlament. Nu permiteţi neafiliaţilor să vorbească. Du-te la America şi linge-i clanţa, că ei te-au pus acolo. Ai vândut ţara Americii, împreună cu toate resursele României. Ce aţi muncit dumneavoastră toată viaţa ca să ne reprezentanţi aici? Cum vă permiteţi ca PSD şi PNL”, i-a spus Diana Şoşoacă lui Marcel Ciolacu.

Premierul i-a spus că este o ”mincinoasă ordinară” și că ar trebui să plece la Ambasada Rusiei. ”Când a fost în vizită la Ambasada Rusiei, nici nu a fluierat, nici nu a țipat”, a spus Marcel Ciolacu despre incident.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

15 comentarii

  1. Dacă-i dai nas lui Ivan el(ea) se urcă în … copac.

  2. Individa asta deja depaseste orice limite.
    Cred ca este tolerata cu buna stiinta in primul rand de psd care, se stie, si ei au afinitati cu rusii……..

  3. …” Apoi, ai putintica rabdare ,stimabile ! ” Se vede treaba ca inca n-au astia un „camasoi” dintr-acelea cu maneci luuungi care se prind la spate, pentru matahala asta…Da’ or sa fabrice la comanda.

  4. Vreun veterinar cu pușcă cu tranchilizante ,cu doza dubla,pentru arătarea asta venita din grote rusești unde s au efectuat cercetări psihiatrice,nu exista prin parlament?

  5. Exact, nimeni nu o oprește Cum nu au împiedicat nici asaltul autiștilor asupra parlamentului.

    Autoritățile protejează și încurajează manifestările lor antidemocratice tocmai pentru ca AUR este Creația lor și a “serviciilor”, la fel precum PRM.

    In Republica Moldova partidul pro-rus similar a fost scos in afara legii. Când va fi scos in afara legii AUR?

    • Incet,încet îl implodează😅!

  6. Aviz psihologic si psihiatric obligatoriu pt toti candidatii.

  7. Astfel de legi făcute intenționat neconstituționale merită astfel de circ.
    Bine că există cineva care-l face dacă societatea civilă doarme!

  8. Se presupune că bipeda asta a terminat o facultate, și încă una de Drept. Eu n-aș crede.

  9. Imi amintesc cu cata tandrete a prezentat-o Maestrul C in primul ei interviu TV, cand Maestrul a prezentat-o opiniei publice.

  10. ar fi culmea ca legea sa fie declarata neconstitutionala, atunci sa vedeti circ 🙂

  11. Cand vantul batea din altă parte,era faină Șoșoaca!Ce mai fac dosarele ei?Probabil nici mucegai,fiindcă e cald!
    Faptul ca nimeni nu a intervenit pentru a potoli „dihania”(asa i-a zis CTP) arată ca nimeni nu a avut verticalitatea necesară,care sa nu-i permită sa accepte,de pe pozitia de parlamentar, sa se întample asa ceva în jurul sau.

  12. Faptul ca nimeni nu a intervenit pentru a potoli „dihania”(asa i-a zis CTP) arată ca nimeni nu a avut verticalitatea necesară,care sa nu-i permită sa accepte,de pe pozitia de parlamentar, sa se întample asa ceva în jurul sau.