G4Media.ro

Consilier prezidențial ucrainean: „Contraofensiva nu este un nou sezon al unui serial…

Sursa foto: Aris Messinis / AFP

Consilier prezidențial ucrainean: „Contraofensiva nu este un nou sezon al unui serial Netflix” / „A sparge frontul rusesc astăzi necesită o abordare rezonabilă și echilibrată”

Un consilier al președintelui Volodimir Zelenski a declarat că „contraofensiva nu este un nou sezon al unui serial Netflix”, relatează Sky News.

În urma speculațiilor potrivit cărora încercarea mult așteptată a Kievului de a recuceri teritoriul a eșuat, Mykhailo Podolyak a declarat: „Nu este nevoie să ne așteptăm la acțiune și să cumpărăm popcorn. Operațiunile ofensive ale Forțelor Armate ale Ucrainei continuă într-o serie de zone”.

El a continuat să dea vina pentru progresul mai lent decât se aștepta pe aliații Ucrainei pentru că au întârziat să le trimită suficient armament.

„Timpul pierdut pentru a-i convinge pe partenerii noștri să furnizeze armele necesare se reflectă în fortificațiile rusești specifice construite în această perioadă, în linia de apărare adânc săpată și în sistemul de câmpuri minate.

A sparge frontul rusesc astăzi necesită o abordare rezonabilă și echilibrată. Viața unui soldat este cea mai importantă valoare pentru Ucraina de astăzi”, a adăugat el.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...