G4Media.ro

Valentin Mihăila, marcatorul dublei cu Elveția: „Noi suntem o echipă mică, dar…

sursa foto: Facebook/ Echipa națională de fotbal a României

Valentin Mihăila, marcatorul dublei cu Elveția: „Noi suntem o echipă mică, dar credeţi în noi, că alţii nu aveţi”

Valentin Mihăilă, marcatorul celor două goluri ale României din partida cu Elveţia, scor 2-2, în preliminariile EURO 2024, a făcut un apel ca „tricolorii” să nu mai fie criticaţi şi să aibă parte de încredere, chiar dacă formează o echipă mică, transmite Agerpres.

„Am jucat destul de slab, dar toţi ştim că Elveţia este o forţă a Europei şi au fost prezenţi la orice turneu final. În a doua repriză am prins încredere şi ei probabil s-au mai relaxat puţin. Noi suntem o echipă mică, aşa cum spun alţii, dar credeţi în noi, că alţii nu aveţi! Trebuie să aveţi încredere în noi, pentru că suntem o ţară, toţi vrem să ne calificăm la EURO. Nu ne mai criticaţi atât! Am auzit critici că ne-am bucurat în Kosovo… Ce să facem, să plângem? Să nu ne bucurăm că s-a anulat un gol acum?”, a spus Mihăilă la Prima TV.

„Iordănescu mi-a spus să intru şi să am acţiuni individuale, pentru ca asta mă caracterizează, şi să am încredere că putem marca. Şi în Kosovo s-a dovedit că a fost OK când am intrat cei de pe bancă, şi acum la fel. Nu pot să neg că am jucat rău şi în Kosovo şi aici, dar fiţi alături de noi, pentru că alţii nu aveţi, trebuie să aveţi încredere în noi. Nu pot să spun în procente care sunt şansele de calificare acum, dar suntem fericiţi, vom vedea ce se va întâmpla la toamnă”, a adăugat atacantul legitimat la Parma.

Naţionala de fotbal a României a smuls un egal incredibil în faţa echipa Elveţiei, scor 2-2 (0-2), luni seara, pe Swissporarena din Lucerna, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

România a obţinut un punct foarte important, însă poate nemeritat după aspectul jocului, şansa fiind de mai multe ori de partea tricolorilor în acest meci.

România încheie cu două egaluri fereastra internaţională din iunie, un bilanţ bun, care o menţine pe locul secund şi în cursa de calificare.

Echipa antrenată de Edward Iordănescu va juca acum două meciuri acasă, cu Israel (9 septembrie) şi Kosovo (12 septembrie).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Pai, despre asta este vorba…Ar fi nevoie de alții . La minister, la Federatie, pe teren.

  2. Declaratia imi aduce aminte de USR, pe care trebuie sa-i acceptam cu toate relele pentru ca.. altceva nu avem. Pai hai sa avem altceva. Mai bun

  3. Asteapta tu acel altceva mai bun si bucura-te de haznaua in care traiesti vrei nu vrei. Si poate nu mai votezi ciumele asa cum o faci de ani buni.

  4. Nu mai criticati …amintiti-va de meciurile cand am jucat frumos ,bine si am pierdut (Danemarca-Romania)

  5. cica sa avem incredere in analfabeti-manelisti-cu bani prea multi prea repede si nemunciti-clubari-codusi de ciobani si prostance ca altii nu sunt , e ca si cum ai cere sa ai incredere intr-un veterinar specializat pe ovine sa iti faca operatie pe creier

  6. Eu stiam ca suntem campionii la imbatat cu alcool – bun nici acolo nu prea suntem de fapt – si nu la imbatat cu apa rece. Incredere ai – ca moare ultima ca speranta – dar hai sa nu ne dam cocosi cand nu trebuie. Am avut noroc cu carul. Si cam atat.