G4Media.ro

Un incendiu a izbucnit la Hala Laminor / Au ars 100 de…

Incendiu la Hala Laminor

Un incendiu a izbucnit la Hala Laminor / Au ars 100 de mp de acoperiș / Viceprimarul Lucian Judele: Clădirea nu are autorizație ISU, deși s-au organizat evenimente acolo

Un incendiu care a izbucnit la Hala Laminor luni după-amiază a afectat aproximativ 100 de mp de acoperiș, potrivit unor surse ISU. Viceprimarul sectorului 3, Lucian Judele, a declarat pentru G4Media că pe acoperișul halei se montau panouri fotovoltaice. De asemenea, viceprimarul a acuzat administrația sectorului 3 că în clădire au fost organizate deja două evenimente publice (un târg de nunți și o expoziție de ambarcașiuni) fără să existe autorizație ISU.

”Chiar dacă până acum în Hala Laminor au fost îngropate peste 85 de milioane de euro, primarului Robert Negoiță i s-a adus la cunoștință că hala nu are recepție, că hala nu are autorizație ISU și că în hală nu se pot organiza evenimente. Chiar și așa, primarul sectorului 3 a organiat două evenimente mari fără să țină cont că ar putea pune în pericol viața participanților. Astăzi au luat foc circa 100 de mp de pe acoperișul Halei Laminor. Din informațiile pe care le am, se pare că din neglijența muncitorilor care montau panourile fotovoltaice”, a declarat pentru G4Media Lucian Judele.

A ars o suprafață de 100 de mp din acoperișul clădirii
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Primarul Negoita n-a invatat nimic din tragedia de la Colectiv cu peste 60 de decese si sute de raniti.

  2. „Hala Laminor” de unde, viceprimarul de unde? sau ptr voi exista doar bucuresti?