G4Media.ro

Zeci de atacuri cu pistoale de tip airsoft în ultimele săptămâni, în…

Sursa foto: G4Media

Zeci de atacuri cu pistoale de tip airsoft în ultimele săptămâni, în țară / Sâmbătă seară, geamul unui autobuz din București a fost spart cu o astfel de armă / ”Ne-am trezit cu 2 pocnituri, apoi s-au auzit geamurile sparte”

În Baia Mare, un necunoscut a tras de la un balcon cu arma într-o persoană care aștepta la semafor. În Râmnicu Sărat, în urmă cu 3 zile, un adolescent de 18 ani a tras cu un pistol de tip airsoft într-o fată de 14 ani. În Reșița, un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a tras cu un pistol cu bile într-o persoană, în plină stradă.

Este doar o mică parte din zecile de cazuri de folosire abuzivă a pistoalelor de tip airsoft în ultima perioadă, în țară.

Sâmbătă seară, în jurul orei 22.30 un autobuz de pe linia 116 a fost atacat cu o armă de acest tip, în timp ce se afla în dreptul Parcului Carol, pe strada Cuțitul de Argint.

Martori au relatat pentru G4Media că autobuzul era plin cu călători în momentul în care un geam s-a spart. Călătorii au coborât imediat după incident.

”Nimeni nu s-a prins ce s-a întâmplat, ne-am trezit cu două pocnituri, de parcă a căzut o sticlă sau un termos pe jos, iar apoi s-au auzit geamurile sparte. Noi toți am crezut că au fost pietre aruncate spre autobuz”, spune un călător.

În comunicatul poliției s-a afirmat că șoferul autobuzului se ducea spre depou și că a reclamat la poliție că s-a tras cu o arma în autobuz.

”Era plin de oameni, nu se retragea gol la depou. Eram noi in el”, spune martorul pentru G4Media.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. O arma de airsoft, cu bile de 6 mm nu poate sparge un geam de autobuz. Ziariștii lu peste, verificați și voi înainte de a scrie, fomistilor

  2. Romanului trebuie sa i se interzică sa detină si o coasă,ca îi ia gatul vecinului,sau iese cu ea la „rascoală”🤣!
    Gradul de violentă a crescut în societate pentru ca a fost si este încurajată de legi cu continut diluat,de educatie(precara)si de starea politiei(cu pantalonii rupti in fund) si a justitiei(neputincioase).Prezenta nestingherita a clanurilor de interlopi pe tot cuprinsul patriei nu poate decat sa incurajeze si mai mult violenta.”Puradeii”,mai mari,puteau lovi la fel de eficient si cu pietre,dacă in ei zace dorinta,necombatută de nimic,nici de teama de lege, de a fi violenti.Mijloace se gasesc,se „inventează”si se confectionează.Nepedepsirea lor e problema cea mare,a faptelor de violentă,ca atare.Guvernantii au grija sa pedepseasca aspru protestele si nu pe acesti „derbedei”.