G4Media.ro

Alerte de raid aerian în toată Ucraina, vineri dimineață/ Primarul Vitali Kliciko…

Photo by Sergei SUPINSKY / AFP

Alerte de raid aerian în toată Ucraina, vineri dimineață/ Primarul Vitali Kliciko anunță explozii în Kiev/ Ucraina afirmă că a doborât peste 30 de rachete și drone lansate spre Capitală

Primarul Kievului Vitali Kliciko a anunţat explozii în capitala ucraineană, iar alerte de raid aerian au fost emise în toată Ucraina vineri dimineaţă, conform CNN, transmite News.ro.

Ucraina afirmă că a doborât peste 30 de rachete și drone lansate de Rusia spre Kiev în cursul nopții, conform Sky News.

Scriind pe Telegram, autoritățile militare de la Kiev au declarat: „Potrivit informațiilor preliminare, peste 30 de ținte aeriene de diferite tipuri au fost detectate și distruse în spațiul aerian deasupra și în jurul Kievului de către forțele de apărare aeriană”.

„Au fost explozii în oraş. Apărarea antiaeriană funcţionează. Un alt val de drone se îndreaptă spre Kiev”, a scris primarul Vitali Kliciko pe Telegram.

Cu o zi în urmă, o fetiţă, mama ei şi o altă femeie au fost ucise în timpul unui atac cu rachete ruseşti asupra Kievului, după ce adăpostul antiaerian în care s-au grăbit să intre nu s-a deschis, potrivit martorilor oculari, ceea ce a determinat autorităţile locale să deschidă o anchetă, în timp ce cazul din capitală l-a făcut pe primarul din Liov să ordone inspecţii la toate adăposturile aeriene ale celui mai mare oraş din vestul ţării

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...