G4Media.ro

Messi joacă ultimul meci pentru PSG, anunță antrenorul echipei/ Fotbalistul ar fi…

sursa foto: Odd ANDERSEN/ AFP

Messi joacă ultimul meci pentru PSG, anunță antrenorul echipei/ Fotbalistul ar fi primit ofertă de la clubul saudit Al-Hilal, dar ar putea și să se întoarcă la Barcelona

Argentinianul Lionel Messi va juca ultimul meci pentru Paris Saint-Germain, sâmbătă, împotriva echipei Clermont, a anunţat tehnicianul Christophe Galtier, potrivit Reuters, citată de News.ro.

“Am avut privilegiul de a-l antrena pe cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Acesta va fi ultimul său meci pe Parc des Princes şi sper că va avea parte de o primire călduroasă”, a spus Galtier.

Messi, care a înscris 21 de goluri şi a reuşit 20 de assisturi pentru PSG în acest sezon, a semnat cu gruparea franceză un contract pe doi ani în 2021. El a câştigat cu PSG titul în Franţa în 2022 şi 2023 şi Supercupa Franţei în 2022.

Viitorul lui Messi la PSG a făcut obiectul speculaţiilor în ultima perioadă. O sursă apropiată argentinianului a declarat pentru Reuters că fotbalistul a primit o ofertă de la clubul saudit Al-Hilal pentru sezonul viitor. Alte posibile destinaţii pentru starul argentinian ar fi FC Barcelona şi Inter Miami.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...