G4Media.ro

Lionel Messi, căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, spune că nu plănuiește…

sursa foto: Odd ANDERSEN/ AFP

Lionel Messi, căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, spune că nu plănuiește să participe la următoarea ediție a Cupei Mondiale din 2026

Căpitanul naţionalei de fotbal a Argentinei, Lionel Messi, a declarat marţi că nu plănuieşte să participe la următoarea ediţie a Cupei Mondiale, care va avea loc în Mexic, Statele Unite şi Canada în anul 2026, relatează EFE, citată de Agerpres.

„Eu cred că nu. Acesta a fost ultimul meu Mondial. Voi vedea, cum merg lucrurile, dar în principiu nu, nu voi merge la următorul Mondial”, a afirmat Messi într-un interviu pentru ziarul chinez Titan Sports.

Argentina, campioana mondială, cu Messi în rândurile sale, va disputa joi la Beijing un meci amical cu Australia, pe Stadionul Muncitorilor din Beijing, recent renovat şi cu o capacitate de 68.000 spectatori.

Atacantul a spus că a putut vedea, în ciuda diferenţei de fus orar, finala Ligii Campionilor, câştigată sâmbătă de Manchester City împotriva lui Inter Milano. El a adăugat că Pep Guardiola, tehnicianul lui City, cu care „ţine frecvent legătura”, a arătat că „este cel mai bun antrenor din lume”.

O poziţie la care Messi nu aspiră în viitor, deşi a lăsat o uşă deschisă subliniind că „nu este clar” dacă nu se va răzgândi.

Atacantul a subliniat „relaţia sa strânsă” cu FC Barcelona şi a povestit că pentru el „este ceva rar să vezi” că suporterii îi strigă numele în absenţa sa.

Messi s-a despărţit recent de Paris Saint-Germain şi îşi va continua cariera la Inter Miami.

Meciul Argentina – Australia va fi o revanşă a partidei din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar, când Argentina s-a impus cu 2-1 în faţa „Socceroos”.

Pe 19 iunie, Argentina va întâlni Indonezia la Jakarta.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...