G4Media.ro

Medici din Timișoara vor asigura linia de gardă la Spitalul Județean Târgu…

sursa foto: Pexels

Medici din Timișoara vor asigura linia de gardă la Spitalul Județean Târgu Jiu / Doi medici de aici şi-au dat demisia, doi au ieşit la pensie, alți cinci şi-au încetat contractele

În urma discuțiilor conducerii SJU Târgu Jiu cu medicii cardiologi și cu medicul șef de secție, vineri a fost transmis spre aprobare graficul de gărzi pe luna iunie, anunță Gazeta de Sud.

Este asigurat graficul de gărzi pentru 22 de zile. Dintre acestea, zece zile sunt asigurate de medici rezidenți (specialitatea cardiologie) din Timișoara.

În continuare se poartă discuții pentru completarea graficului de gardă și pentru asigurarea activității curente.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu nu mai putea fi asigurată garda la cardiologie, după ce doi cardiologi şi-au dat demisia, iar doi au ieşit la pensie. Alţi 5 din 7 care făceau gărzi şi-au încetat contractele. Cei care au plecat au spus că sunt prea mulţi pacienţi la camera de gardă şi că nu sunt plătiţi cu un tarif actualizat. „E un strigăt de ajutor către spitalele din zonă, dacă sunt cardiologi care vor să vină să facă gărzi la noi”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sa nu te puna ***** sa faci infarct in jud Gorj 😄