G4Media.ro

Gospodinele din Alba care vând platouri cu aperitive și prăjituri pe Facebook,…

Sursa foto: Pixabay

Gospodinele din Alba care vând platouri cu aperitive și prăjituri pe Facebook, în atenția inspectorilor sanitari veterinari. Cine este „clientul misterios”

Gospodinele din Alba care vând pe internet platouri cu aperitive sau prăjituri de casă, în preajma Sărbătorilor Pascale, sunt în antenția inspectorilor sanitari veterinari În această perioadă, inspectorii verifică gospodinele de pe internet, printr-o metodă simplă dar ingenioasă, „clientul misterios”, scrie alba24.ro.

Mai exact aceștia sună la numerele de pe Facebook din anunțuri și comandă produse făcute de gospodine. Apoi, când se întâlnesc cu acestea, le cer documentele, dacă nu au le sancționează.

Este vorba despre gospodinele care prepară alimente pentru platouri și prăjituri și nu sunt autorizate în acest sens. Adică nu au documente sau avize care să ateste faptul că produsele pe care le prepară sunt singure din punct de vedere sanitar.

Citește integral pe alba24.ro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Nu cumva este o forma de a pretinde mite?

    • E o metoda de a forta fiscalizarea activitatii. Unii fac genul asta de activitate sistematic, exclusiv, nu lucreaza in alta parte. Dar nu platesc impozite.

  2. eu nu as avea curajul sa cumpar de la gospodinele de pe internet mancare gatita. nu stiu ce ingrediante au folosit si nici in ce conditii au gatit. prefer sa ma limitez la cumparat fructe sau legume crude. in rest, nu am incredere. am vazut ca se vand si oua si carne de porc… pe bune?