G4Media.ro

Sebastian Burduja: Eu sunt sceptic, cu tot respectul pentru Nicuşor Dan. Îl…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Sebastian Burduja: Eu sunt sceptic, cu tot respectul pentru Nicuşor Dan. Îl ştiu de mulţi ani de zile, cred că are bune intenţii, dar, până acum, nu cred că a livrat pentru Bucureşti

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, afirmă că este ”sceptic” în ceea ce priveşte susţinerea, de către liberali, a actualului edil al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru un nou mandat şi susţine că acesta „nu a livrat pentru Bucureşti”, deşi are „bune intenţii”, relatează Agerpres.

„Eu sunt sceptic, cu tot respectul pentru domnul Nicuşor Dan. Îl ştiu de mulţi ani de zile, cred că are bune intenţii, dar, până acum, nu cred că a livrat pentru Bucureşti, cel puţin la nivelul aşteptărilor bucureştenilor. Vom vedea ce va fi peste patru, cinci luni, vom face o analiză atentă şi cred că şi Partidul Naţional liberal este dator electoratului său să vină cu o viziune proprie. În măsura în care ea va fi adoptată şi de domnul Nicuşor Dan, eu m-aş bucura să facă acest lucru. Dar şi noi avem datoria să ne testăm proprii candidaţi, să vedem ce strategie avem şi să luăm cea mai bună decizie”, a spus, sâmbătă, Burduja, la Digi24.

Întrebat dacă există varianta ca PNL să candideze împreună cu PSD la primăria Capitalei, în care social-democraţii să o susţină pe fostul primar Gabriela Firea, iar liberalii să ia trei primării de sector, Burduja a arătat că nu a auzit o asemenea variantă şi a reiterat că, personal susţine varianta ca PNL să aibă candidaţi proprii „peste tot în Bucureşti”.

„N-am auzit o asemenea variantă. Eu aş susţine, cu mare plăcere o variantă în care Partidul Naţional Liberal are candidaţi peste tot în Bucureşti. Şi vă vorbesc din experienţă proprie. Noi, la Sectorul 1, în 2020, am susţinut candidatul unui alt partid, USR, un candidat care, pe mine personal m-a dezamăgit. Şi a dezamăgit foarte mulţi cetăţeni din Sectorul 1. Eu acum trebuie să vin iarăşi în faţa acestor cetăţeni şi să îmi crape obrazul că promisiunile pe care noi le făceam în campania electorală, în parteneriat cu doamna Armand, nu pot fi îndeplinite, pentru că dânsa nu înţelege să facă un parteneriat. (…) Cred că PNL are suficient de mulţi lideri la nivel local care pot să garanteze performanţa în administraţia locală”, a declarat Sebastian Burduja.

Acesta nu a exclus intrarea în cursa electorală, afirmând că nu s-a temut niciodată de provocări. „Nu m-am temut niciodată de provocări. Nu m-am temut niciodată de votul românilor. (…) Nu mă tem de un test direct în faţa electoratului şi cred că orice om politic trebuie să fie dispus să şi-l asume”, a afirmat preşedintele PNL Sector 1.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

25 comentarii

  1. Dansul cine e si ce a livrat?

  2. Poate ar trebui sa se deplaseze pana la ION sa il intrebe unde a gresit.
    Cumva Bancorex junior o vrea inapoi pe Firea?

  3. E o càrtiță psdistă!

    • Tot PNL e o caricatura la mana PSD. Dar in ce priveste sectorul 1, eu care am votat USR pe toata linia, pot sa-ti garantez pe Clotilde Armand nu o voi mai vota niciodat la nicio functie. Si nu din cauza scandalurilor continue ci pentru ca n-mi vine sa cred ca in acesti ani cartierul in care locuiesc nu are o strada asfaltata, nu are un trotuar refacut, nu are locuri de parcare marcate, nu are niste sensuri unice ca sa pot sa circul cat de cat civilizat cu masina in schimb are gunoaie la fiecare colt de strada. Deci daca tu ca primar in anii astia n-ai putut sa rezolvi niste lucruri de o banalitate sideranta, atunci e clar ca n-ai ce cauta acolo.

    • @Mas te credem pe cuvant ca stai in Sect 1 🤣🤣🤣

  4. PNL-istul pregătește candidatura comuna PSD-PNL la primăria Bucureștiului, sa o aduca înapoi pe dna Firea.
    Doamne ferește!

  5. Bine ca au livrat PSD si PNL

  6. Bine ca a livrat firea pe care o vei sustine in 2024

    • A livrat bani pentru „pilaraia” ei. Pentru București a livrat numai circ.

  7. PNL 7% in Bucuresti, Tot Nicusor o sa fie primar !

  8. Nicușor Dan a început o grămadă de proiecte complexe, care trebuie să treacă prin multe faze și durează până sunt gata.
    Cine îi urmărește pagina de FB vede că proiectele avansează.

    • Proiectele nu trebuie sa avanseze doar pe FB.

    • @Mira, stai tu linistit/ă ca ele avanseaza incet si sigur, ce ii oftica pe USListi este ca numai pot jefuii banii Bucurestenilor cum au facut-o de timp de 30 de ani! ND a luat Bucurestiul in faliment 👍🏼

    • @Mira
      Evident că nu trebuie să avanseze doar pe Facebook. Dar sunt sigur că ai înțeles ce am vrut să zic 🙂
      În general sunt mulți pași de urmat și la fiecare sunt niște timpi de așteptare pentru a le permite diverșilor actori implicați să reacționeze . Un studiu de fezabilitate nu se poate face de azi pe mâine pentru că firmele ălea care îl fac au nevoie de timp să îl facă, la fel pentru o licitație trebuie să le lași timp celor care vor să participe să se documenteze și să-și pregătească ofertele, etc
      Da, știu studiile de fezabilitate au un renume prost pentru că au fost folosite ca metodă de a sifona banii, însă ele sunt foarte importante și trebuie făcute pe bune. Poate dacă s-ar fi făcut pe bune astfel de studii n-am fi avut terenuri de fotbal în pantă.

    • @Mira: La romani cel mai greu este sa incepi, sa faci documentația, licitațiile, sa accesezi fondurile. Nicusor a inceput cam tot ce nu a încercat dna Firea sa inceapa, dar nu stie sa comunice ceea ce face.

    • Nu stiu in ce faza e studiul termoficarii, ca a fost caldura iarna asta, dar au fost si avarii, deci ramane sa ma mai interesez.
      Presupun ca s-a schimbat ceva si la ALPAB, dar e cam devreme de tras concluzii acum, mai e timp de mers pe teren si vazut, momentan, e mai bine.
      Inteleg ca s-au inceput lucrari de asfaltare, deci e clar ca se munceste.

  9. Nu livrează pentru rechinii imobiliari domnul Nicușor Dan, of of

  10. Nu e ca si cand ar spune altceva un psd-ist camuflat, promovat de mafie in cele mai inalte pozitii. Oțule care esti cu tactu cel mai mare oț.

  11. Cu astia dacă nu faci parteneriat pe ciolan esti 0,n-ai facut nimic.”Esti caine”cum zicea Dumitrescu ăla,care a fost pe la Calarasi si acum parcă este pe la Prahova,cu apa caldă inghetată.Noroc ca vine vara.

    • Am uitat,de cand a zis Iohannis „sa livrati”,cand s-a instalat primul guvern,în acest mandat,mai toti folosesc sintagma asta. A fost cu substrat,caci urmatorul guvern a tot „livrat”:una tie,una mie si una la primarie…,ca in filmul cu Jan Constantin si Puiu Calinescu.

  12. Nu a livrat Nicușor, în condițiile în care după Firea a fost evitat falimentul, puii ăștia de securiști, cu ăștia noi tb sa luptăm, părinții noștri ne-au lăsat cu ei pe cap și sunt atât de veninoși.

    PNL du-te după PNȚ!

    E atât de necesar pt ROMANIA să dispară PNL, sa terminam odată cu iluzia că oamenii cinstiți și care merg la muncă și care contribuie la pensii și care plătesc taxe sunt reprezentați de cineva.
    Să dispară PNL!

  13. Deși nici Nicușor nu e prea răsărit da pe lângă Burduja e totuși mai breaz. Burduja înafară de pocnitori d’alea pseudo avansate tehnologic e un atârnător la sistemele alea de intruziune a vieții private. El crede că dacă el vrea să-și arate chi lo ții prin public acuma gata cu toții trebuie să ne băgăm un gps în … că așa l-a dus pe el căpuțu.

  14. Bre Burduja, ne lesi bre…