G4Media.ro

Pentagonul, despre obiectele neidentificate doborâte deasupra Statelor Unite: Chinezii au un program…

sursa foto: Captură video

Pentagonul, despre obiectele neidentificate doborâte deasupra Statelor Unite: Chinezii au un program cu baloane de altitudine înaltă legat de armata chineză. A operat și în timpul administrației precedente dar nu a fost reperat

„Am putut stabili că chinezii au un program cu baloane de altitudine înaltă legat de armata chineză. A operat și în timpul administrației precedente dar nu a fost reperat. Știm că aceste baloane chinezești au trecut prin zeci de țări de pe mai multe continente”, a declarat luni John Kirby, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, în conferință de presă.

„Am evoluat că aceste baloane adaugă informații limitate la capabilitățile Chinei. Dar China avansează tehnologia”, a mai adăugat Kirby.

„Președintele Biden a cerut să fie analizată situația obiectelor neidentificate. A primit informații că nu este o problemă doar pentru SUA, ci și pentru întreaga lume. Aceste obiecte neidentificate au fost reperate de ani de zile. Statele Unite și Canada au analizat mai de aproape spațiul aerian. Obiecte care merg încet la altitudini înalte, greu de detectat de către radar”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Acesta a mai declarat că Statele unite se concentrează să afle natura acestor obiecte și să adune resturile lor.

„Deși nu avem suspiciuni să credem că făceau investigații aeriene, dar nu puteam explude asta. De aceea a fost dat ordin să fie doborâte. Sunt eforturi active în prezent să găsim ce a rămas din aceste obiecte. Aceste obiecte din Alaska și Canada sunt în zone foarte izolate. În primul rând continuăm monitorizarea. De asemenea ne consultăm cu aliații în legătură cu aceste amenințări”, a mai spus Kirby în conferința de presă de luni.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Fuking Ciaina .

  2. Păi , de unde știți că au mai fost folosite , dacă nu au fost reperate? E pe principiul că nu am auzit bă șina dar am mirosit-o? Așa și cu ocraina , ea e atacată când ea e agresorul? SLAVĂ PĂCII !

    • La culcuș, la culcuș, ai nevoie de pastile, nani, nani…….

    • Am mai postat pe încă 100 de articole, ce faci dormi în cizme ocraineene? Așa slaba ocraina?