G4Media.ro

Zece oameni au murit în acest weekend în avalanşe în Austria şi…

Sursa foto: Pixabay

Zece oameni au murit în acest weekend în avalanşe în Austria şi Elveţia / Un neo-zeelandez de 17 ani, un chinez de 32 de ani şi un german de aproximativ 50 de ani au fost găsiţi fără viaţă, sâmbătă / Schiau pe trasee în afara celor autorizate.

Zece persoane au murit, în câteva avalanşe care au avut loc în acest weekend în Alpi, în Elveţia şi Austria, relatează Agerpres, care citează BBC.com. Printre oamenii care au murit în diferite staţiuni de schi se numără turişti din Noua Zeelandă, China şi Germania.

Autorităţile austriece au emis o alertă de grad 4 de avalanşă, al doilea nivel, după cel mai ridicat.

În ciuda avertismentelor, staţiunile din vestul Austriei sunt pline cu turişti.

Poliţia austriacă a anunţat, duminică, cinci decese. Printre cei morţi se numără şi un bărbat de 59 de ani care folosea un plug de zăpadă, în Tirol.

Sâmbătă, un neo-zeelandez de 17 ani, un chinez de 32 de ani şi un german de aproximativ 50 de ani au fost găsiţi fără viaţă. Ei schiau pe trasee în afara celor autorizate.

În Elveţia, o femeie de 56 de ani şi un bărbat de 52 de ani au fost ucişi de o avalanşă sâmbătă dimineaţă, în Graubuenden. Ei se aflau alături de încă o persoană, care a scăpat nevătămată.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bine că nu au fost în România că ai fi văzut boceală și acuzații că „autoritățile nu fac nimic”, că „plătim bugetarii degeaba” și că „se pensionează la 30 de ani și nu au grijă să prindă fulgul din aer”!