G4Media.ro

Concerte de Revelion: Loredana Groza cântă la Arad/ Primăria achită 15.000 de…

Sursa Foto: Facebook/ Loredana Groza

Concerte de Revelion: Loredana Groza cântă la Arad/ Primăria achită 15.000 de euro pentru show/ Spectacol de muzică electronică şi focuri de artificii la Braşov/ Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior cântă la Constanţa

Mii de persoane sunt aşteptate de Primăria Arad la petrecerea ce va fi organizată în centrul oraşului de Revelion, la care printre alţii va concerta Loredana Groza, pentru prestaţia căreia se achită suma de 15.000 de euro plus TVA.

Primăria Arad a anunţat, marţi, că petrecerea organizată împreună cu Centrul Municipal de Cultură va avea artişti locali şi naţionali şi va începe sâmbătă la ora 21,00.

Pe scena din faţa Palatului Administrativ vor urca arădenii de la Fantazia şi Anastasia Maria Solomie. Ulterior, va concerta trupa de rock alternativ Melting Dice, din Timişoara. Înainte de miezul nopţii vor face atmosferă Loredana şi Banda Agurida.

„Ca în fiecare an, la miezul nopţii, trecerea în anul 2023 va fi marcată cu un spectaculos show de artificii, după care atmosfera va mai fi întreţinută de Loredana şi Banda Agurida, până în jurul orei 0,30”, a anunţat administraţia locală.

Reprezentanţii Primăriei Arad au precizat, pentru AGERPRES, că pentru prestaţia Loredanei Groza se va achita un onorariu de 15.000 de euro plus TVA, suportat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Brașov. Autorităţile din Braşov anunţă că, în noaptea de Revelion, în Piaţa Sfatului va avea loc un spectacol de muzică electronică, iar la miezul nopţii peste 10.000 de focuri de artificii vor fi lansate din cinci locuri din oraş. Spectacolul de artificii care va fi oferit localnicilor şi turiştilor care vor petrece noaptea dintre ani în Braşov va dura opt minute şi costă 192.000 de lei fără TVA.

Petrecerea în aer liber organizată la Braşov în noaptea de Revelion va avea loc, ca în fiecare an, în Piaţa Sfatului, şi va începe la ora 20:30, urmând a se încheia după miezul nopţii.

„Vom avea DJ locali care vor încălzi atmosfera, vom avea spectacol de lumini şi artificii. Spectacolul de Revelion face parte din programul «Magia iernii Braşov 2022», în cadrul căruia municipalitatea a oferit braşovenilor şi turiştilor evenimente şi atracţii diverse, de la cel mai frumos brad de Crăciun din România şi Târgul de Crăciun din piaţa Sfatului până la proiecţii de film la Cinematograful Astra şi Cinema Stellarium, evenimentele de la Banca de Cultură sau patinoarul din piaţa Sfântul Ioan“, a declarat viceprimarul Braşovului, Flavia Boghiu, citată într-un comunicat dat publicităţii marţi de administraţia locală.

Spectacolul va fi deschis DJ-ul şi producătorul muzical braşovean Paul Groove, în jurul orei 21:30 va urca pe scena din Braşov DJ Cahul, urmat de DJ-ul ţi producătorul braşovean DJ Mentol.

„Show-ul de artificii din acest an va dura 8 minute şi se va desfăşura concomitent în cinci locuri din oraş. Pe lângă Piaţa Sfatului (unde artificiile vor fi lansate de pe Turnul Alb), artificiile vor mai fi lansate de pe dealul Cetăţuii (de asemenea, vizibil şi din Piaţa Sfatului, dar şi din restul Centrului Vechi), din Avangarden (Strada Lebedei), parcul Tractorul şi piaţeta Uranus (piaţa Astra). În fiecare loc vor fi peste 2.000 de focuri de artificii, care vor acoperi durata celor 8 minute. Focurile vor fi sincronizate cu efecte simetrice şi de ritm, iar frecvenţa lansărilor va fi o combinaţie de la 0.01 secunde până la 1 secundă. Vor fi trase proiectile de tip mină, cometă, cometă cu coadă, mină cu spargere, candele romane, bombiţe, single shots; one rows, cu efecte de tip crizantemă, coroană, dalia, cascadă, coadă de cal, ghost shell, bujor cu pistil sclipitor, brocart, sau multibreak shells”, se arată în comunicatul Primăriei Braşov.

Spectacolul de artificii de la Braşov va fi asigurat de o firmă privată iar valoarea contractului încheiat de aceasta cu municipalitatea este de aproximativ 192.000 lei, fără TVA.

Constanța. Alexandra Stan, Dirty Nano, Pascal Junior vor cânta în Constanţa, în noaptea de Revelion, spectacolul urmând să aibă loc în Piaţa Ovidiu.

“Concertele vor fi însoţite toată noaptea de un show deosebit de lasere, iar la miezul nopţii ne vom bucura de spectaculoasele focuri de artificii, care vor fi lansate de pe Digul Farului Verde din Portul Turistic Tomis. Mai mult, efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată”, a transmis Primăria Constanţa.

Municipalitatea a menţionat că programul mijloacelor de transport în comun va fi prelungit în noaptea de Revelion.
Astfel, liniile 44, 51,48, 101 şi 102 vor circula în program 21:00 – 02:00, având cap de linie Poarta 1. Intervalul de succedare a autobuzelor va fi de 30 de minute pentru 44, 48, 101 şi 42 şi de 25 de minute pentru linia 51.
Pentru linia 101, capul de linie va fi intersecţia străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Suplimentar, va circula şi linia 5-40 pe traseul normal, având un interval de succedare de 30 de minute, tot în programul 21:00-02:00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Aia care privesc astfel de concerte , sa ia aminte , ca din banii lor sunt platiti cantaretii , iar ei in schimb dau voturi b0rfasilor politici

  2. 15000 pt Loredana? 😄😄😄 De era Banica Jr mai mergea dar pt 15000 ma fardez ai eu pana ce arat atat de „bine” ca si ea.

  3. Nu știu cine-i acea Loredană, pe net scrie căcîntă manele și are 52 de ani. Dar pentru nici o oră să-i dea mai mult de 15.000 de euro e mult chiar și pentru Romanelia!

  4. Loredana Groaza… Fosta grozda. Muma pădurii la horrorevelion!

  5. Toți sine c u r iștii si marii hartiști abonați la banul public. De ce aș fi de acord să plătesc așa ceva din banii mei? Ca să se bucure toți asistații social care trăiesc tot din banii mei. Entărtainmănt pentru toate l o a z e l e

  6. N-o s-o văd, dar sper să fie îmbrăcată cât de cât.

  7. 15.000 euro sunt impozabili ???

  8. Cântă toate para sutele in ziua de azi