G4Media.ro

Un francez, între cele 151 de victime ale busculadei de la Seul,…

Sursa Foto: erasmus.com

Un francez, între cele 151 de victime ale busculadei de la Seul, iar alţi doi între cei 133 de răniţi/ 21 de străini din zece ţări au murit în busculadă/ Majoritatea victimelor au 20 de ani

Cel puţin 151 de persoane – 97 de femei şi 54 de bărbaţi – au murit într-o busculadă tragică pe străzile Seulului, în timp ce sărbătoreau Halloweenul, dintre care 21 sunt străini, iar între ei se află şi un francez, potrivit agenţiei sud-coreene de presă Yonhap, o informaţie confirmată de către o sursă diplomatică cotidianului Le Figaro, citat de News.ro.

De asemenea, doi francezi se află între cei 133 de răniţi, şi au fost externaţi, potrivit sursei diplomatice citate de cotidianul francez. Ambasada Franţei în Coreea de Sud ”le recomandă cetăţenilor francezi din Coreea să intre în contact cât mai rapid cu rudele lor, pentru a le linişti”.

Majoritatea victimelor busculadei au fost identificate ca fiind în vârstă de 20 de ani. Patru dintre victime sunt adolescenţi, potrivit Yonhap. Patru dintre victimele străine sunt iranieni, patru sunt chinezi, iar trei sunt ruşi.

Între victime se mai află un american, un vietnamez, un norvegian, un srilankez, un kazah, un thailandez şi un austriac. La puţin timp după anunţarea tragediei, preşedintele francez Emmanuel Macron a trasmis ”un gând plin de emoţie locuitorilor Seulului şi întregului popor coreean”.

”Franţa este alături de voi”, a declarat şeful statului francez. Quai d’Orsay nu a comunicat, pentru moment, moartea vreunui francez în această tragedie.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Să vedem dacă au și ei trepanați care să iasă să ceară demisia guvernului cum au făcut rezistenții după Colectiv! Să vedem!

    • Chiar sunt curios dacă sunt posibile asemenea aberații și prin alte părți. Dar nu cred – coreeni sunt un popor serios cu respect de sine. Doar dacă a fost organizată petrecerea de guvern, ceea ce aș zice că e exclus oriunde în lume.

    • Cand cu feribotul Sewol si copiii morti, au restructurat complet serviciile de urgenta pentru…intarziere de ordinul zecilor de minute. Posibil sa faca si acum analiza si apoi ordine in sistem. Diferenta e ca la ei se si face ceva, cu sau fara guvern cazut.

  2. Undd este corupția implicată în acest accident? Au spitalele pline dr nosocomiale că managerii numiți de partid iau șpagă pe desinfectanți diluați? Au murit oameni din cauza asta?

    Trepanat ești tu tovarășe ciumă roșie

    • Ma.rș mă că voi ați găsit vinovatul înainte să-și facă treaba nosocomialele. Credeți că nu avem memorie? Ce treabă are Pied.one cu nosocomialele că el a fost condamnat și nu avea treabă cu spitalele, nu vedeți că vă încurcați în minciuni?

    • Piedone e de vină că a semnat autorizația de funcționare pt cel puțin un local care nu îndeplinea cerințele pentru siguranță la incendiu.
      Funcționarii din Ministerul Sănătății și managerii de spitale numiți politic sunt cei de vină pt situația nozocomialelor.
      Țara asta are legi, chiar dacă uneori prost scrise, iar furia oamenilor vine din faptul că tocmai cei cei care ar trebui să le aplice nu își fac treaba, deși primesc salarii din bani publici (banii pe care oamenii îi dau pe impozite). Uneori nu-și fac treaba din ignoranță, uneori din rea voință, de cele mai multe ori pt că vor șpagă.
      Nicio minciună, doar România de fiecare zi.

  3. Daca in loc de „pr0.stie” scriu „stupizenie”, o sa apara textul ? Care e problema cu termenul asta, ca nu e indecent ? E prea raspandit si ne e rusine de oglinda ?

  4. Oricum găseați voi ceva: ambulanțele erau prea roșii, medicii prea puțini sau prea mulți…. Voi ați ieșit a doua zi nu când au apărut nosocomialele. V-ați urcat pe cei de la Colectiv că niște viermi!