G4Media.ro

VIDEO Securitatea alimentară şi cea energetică sunt prioritare în perioada viitoare, afirmă…

Sursa foto: Pexels / Sergio Souza

VIDEO Securitatea alimentară şi cea energetică sunt prioritare în perioada viitoare, afirmă premierul Ciucă la Târgul Indagra

Securitatea alimentară şi cea energetică sunt prioritare în perioada viitoare, a declarat premierul Nicolae Ciucă, cu prilejul participării sale la Târgul Indagra, transmite Agerpres.

„Am întâlnit mulţi fermieri, oameni pasionaţi de agricultură, oameni cu afaceri în domeniu şi m-am bucurat de deschiderea lor şi de dialogul normal, de la om la om. Pentru noi, securitatea alimentară şi cea energetică sunt prioritare în perioada ce urmează”, a scris Nicolae Ciucă, duminică, pe Facebook.

El a precizat că există mai multe scheme de ajutor pentru fermieri şi sunt în discuţie altele pentru cei afectaţi de secetă, dar şi pentru a veni în sprijinul crescătorilor de vaci de lapte.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nici in varful bonetei nu-l doare pe asta de securitatea romanilor. Vezi cosul minim pt fam cu doi copii si compara-l cu venitul mediu pe tara…e la jumatate.Mai pe scurt romanul sa se descurce cu ratia injumatatita de alimente si nevoi. Ce scarba de politicieni.

  2. A cui securitate alimentară și energetică, a voastră, hoților?