G4Media.ro

Alegeri în PSD Bacău: Președintele Consiliului Județean Valentin Ivancea preia organizația municipală,…

Foto: Facebook

Alegeri în PSD Bacău: Președintele Consiliului Județean Valentin Ivancea preia organizația municipală, iar deputatul Cristina Breahnă Pravăț este prim-vicepreșdinte

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bacău, Valentin Ivancea, a fost ales în fruntea organizaţiei municipale a PSD Bacău iar deputatul Cristina Breahnă Pravăţ este noul prim-vicepreşedinte al organizaţiei.

„Este timpul ca la nivelul municipiului să se schimbe aroganţa cu omenia. Ultimii doi ani au fost irosiţi în improvizaţii politice şi nu în formule durabile şi serioase. De asemenea, în exercitarea funcţiei de preşedinte al CJ, m-am confruntat deseori cu o înclinaţie vădită a actualei conduceri a municipiului spre a bloca şi şicana orice iniţiativă care aduce plus-valoare pentru comunitatea băcăuană”, a declarat Valentin Ivancea.

În cadrul conferinţei municipale, prefectul Lucian Gabriel Bogdănel a fost ales vicepreşedinte al organizaţiei.

„PSD arată seriozitate şi maturitate prin echipa închegată la municipală, dar şi faptul că este o organizaţie politică atentă la problemele oraşului şi preocupată de neajunsurile majore ale Bacăului, municipiu condus de cea mai slabă şi incompetentă administraţie din istoria sa”, a subliniat vicepreşedintele PSD Bacău, Lucian Gabriel Bogdănel.

Odată finalizate alegerile în structurile locale ale PSD Bacău, va urma conferinţa judeţeană în care actualul preşedinte, eurodeputatul Dragoş Benea, ar putea fi reconfirmat în funcţie, relatează Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...