G4Media.ro

Un motociclist de 33 de ani a murit în București după ce…

Sursa Foto: Poliția Capitalei/ Facebook

Un motociclist de 33 de ani a murit în București după ce s-a izbit de o mașină parcată

Un motociclist de 33 de ani a murit duminică noaptea,după ce motocicleta sa s-a ciocnit cu un vehicul staţionat pe o stradă din Capitală, transmite News.ro.

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 00:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Ion Ionescu de la Brad. Din primele date, conducătorul unei motociclete, în vârstă de 33 de ani, care se deplasa pe Bd. Ion Ionescu de la Brad dinspre Şos. Bucureşti-Ploieşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul staţionat”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma impactului, motociclistul a decedat la faţa locului.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Ca de obicei, conducătorul autoturismului este vinovat de accident, pentru că nu a avut grijă de motociclist și să ia mașina de pe strada pe care acesta circula, probabil cu viteză, neglijent și bucurându-se de „libertatea pe două roți”.

  2. Nu înțeleg de ce simțim nevoia sa comentam aiurea și la vești tragice. Nu a zis nimeni că e vina conducătorului auto, nicăieri în articol nu se da vina pe nimeni. Nu imi sunt simpatici motociclistii dar a fost totusi un om acolo, are familie, prieteni care citesc poate aici. Si șoferii si motocicliștii fac uneori pagube și victime, atunci sunt vinovati si merita oprobriul, dar aici de ce să aruncam vorbe aiurea?

    • „a fost totusi un om acolo…”

      Îmi pare rău pentru om, dar… Conduc în București de 35 de ani. În acest timp am întâlnit pe șosele doar vreo duzină de motocicliști care să respecte regulile de circulație. Dintre aceștia, jumătate erau cu numere de înmatriculare străine.

      Întâlnesc, însă, săptămânal apeluri ale autorităților, pasionaților de motociclete, ori ale unor ONG-uri cu privire la protejarea motocicliștilor de către conducătorii unor alt fel de vehicule, care sunt îndeobște considerați vinovați de evenimente tragice.

      Și tragediile în care sunt implicați motocicliști sunt frecvente în patria noastră. Mult mai frecvente decât sancțiunile aplicate de polițiști conducătorilor de motociclete care își bat joc de Codul rutier.

    • Constantin sa stii ca se lucreaza mult si la mentalitatea/conduita motociclistilor chiar din interiorul grupurilor moto, toti gresim, pentru unii e fatal.

    • Maicaa…total de acord cu tine, zicerile tale sunt valabile intr-o lume/societate normala cu indivizi care manifersta respectul reciproc! Locuiesc de peste 40 de ani, pe sos. N. Titulescu din Buc., nu cred cai ai vrea sa „traiesti”/locuiesti in zona Piata Victoeriei si sa incerci sa dormi/sa urmaresti ceva in liniste la TV-internet/sa citesti o carte dupa orele 24! Nu te lasa motociclistii, care-si manifesta „przenta” si dorinta de libertate ori lipsa totala de respect, fata de locuitori. Decedatul rula la orele 24,40…oare ce viteza credeti ca avea si cati decibeli suportau cei din zona? Cand tresar din somn ori ma sperii in timp ce urmaresc un film /citesc o carte, sa ma ierte Dumnezeu, dar gandesc: „crapati-ar cauciucurile si „nimeri ai” in stalp sa nimeresti”. Dumnezeu sa-l ierte!

    • Nesimțirea motocicliștilor e întrecută doar de cea a trotinetiștilor/bicicliștilor! Zice cineva că a întâlnit o duzină de motocicliști care respectau legea! Cred că și atât e mult! Precis proprietarul mașinii e vinovat! Să vedeți iar motocicliști ieșiți la paradă „pentru tovarășul nostru”!

    • Alter_Ego, apreciez comentariul tau. Mi-a fost prieten, a fost sot si tata dedicat si un om absolut minunat. Indiferent de cauzele accidentului, este dramatic ce s-a intamplat si ne-a lasat pe toti fara cuvinte si un gol care nu o sa poate fi vreodata umplut.

  3. Proprietarul masinii parcate a fost supus la un etilitest.