G4Media.ro

Primarul Clujului, Emil Boc, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv…

sursa foto: Facebook

Primarul Clujului, Emil Boc, după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv la o substanţă interzisă: Sunt alături de tine în drumul sigur spre Adevăr şi Dreptate

Primarul Clujului, Emil Boc, işi exprimă susţinerea faţă de Simona Halep, după ce sportiva a fost depistată pozitiv la o substanţă interzisă. Boc crede în nevinovăţia Simonei Halep şi anunţă că este alături de ea ”în drumul sigur spre Adevăr şi Dreptate”, relatează news.ro

”Dragă Simona, cred în nevinovăţia ta şi în buna ta credinţă! Simona Halep este un sportiv model. Cred în valorile în care ai fost crescută şi pe care le împărtăşeşti! Sunt alături de tine în drumul sigur spre Adevăr şi Dreptate!”, a scris pe Twitter primarul Clujului.

Simona Halep a anunţat, vineri, în social media, că a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat. “Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă”, a precizat fostul lider WTA. Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis (ITI) a anunţat că Simona Halep a fost suspendată provizoriu ca urmare a depistării pozitive cu o substanţă interzisă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. s-a urcat pe scaunel si a bagat si boc fata in poza!

  2. Lipitoare politica!

  3. …Boc, piticul nostru bun ( Povestea lui Boc cel Mic de Wilhelm Hauff )

  4. Judecând după numărul de lipitori şi ciurucuri susţinătoare, s-ar putea ca Halep chiar să se fi dopat.

  5. Lo, gagiul e de dus la spitalul 9

  6. Boc se alatura galeriei de jmekeri care sustin o trisoare in sport. A trisat si a fost pribsa. Proba A pozitiv, proba B pe care a cerut-o Halep pozitiv. Ce msi e de spus? Care Adevar care Dreptate? Ca in justitia romaneasca? Aranjeaza Boc un proces la Cluj care o declara nevinivata? Cine i-a dat sa inghita ceva ce nu stia la ce foloseste? Pe strada umbla si a ingitit cu shaorma? Jmekeria a adus-o aici. Jmecherii umbla acum sa o scoata victima? A cui victima o fi la 31 de ani cu o cariera sportuva de 20 de ani. A propiei jmekerii.

  7. Adevărul se cunoaște. Dreptatea va fi suspendarea de minim trei ani.
    În rest propagandă ieftină și penibilă.

  8. Jalopelo cea iute în teren,ne-a bucurat destul și merită a fi port drapel onorific la J.O.Toți ne dopăm cu prostiile ce ne sunt servite zi de zi în media politică, medicală,sportivă. ….

  9. imi dau lacrimi ochii de atata bunatate. Mai lipseste sa trimita boculet o portie de canabis, pt linistea sufletrasca a nadiei.

  10. … substanța interzisă a fost în corpul întăbulat pe numele ei – case closed.

  11. Adevarul e in rezultatul testului…lasa abureala Bocule 😁

  12. zise ala de impartea prin cluj afise false din partea USR