G4Media.ro

Primarul Sectorului 4 anunţă că locuinţele de pe strada Coştila, afectate de…

sursa foto: Facebook

Primarul Sectorului 4 anunţă că locuinţele de pe strada Coştila, afectate de explozie, vor fi refăcute în regim de urgenţă, pentru ca oamenii să poată locui în ele

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, anunţă, luni, că locuinţele de pe strada Coştila, afectate de explozia de duminică dimineaţă, vor fi refăcute în regim de urgenţă, pentru ca oamenii să poată locui în ele, relatează news.ro. Și structura de rezistenţă şi instalaţia de gaz vor fi verificate, urmând a fi puse repede în siguranţă, dacă va fi nevoie.

”Explozia de ieri dimineaţă a distrus casele a 13 familii care locuiesc pe strada Coştila, din zona Reşiţa şi ceea ce trebuia să fie o zi liniştită de duminică s-a transformat în cel mai negru coşmar pentru aceşti oameni. Mai mult, în acest moment, un bunic se află la spital, unde medicii se luptă din greu ca să-i salveze viaţa”, a scris, luni, pe Facebook, Daniel Băluţă.

Primarul precizează că, în prag de iarnă, când temperaturile sunt din ce în ce mai mici, în locuinţele acestor oameni nu se mai poate sta.

”Oamenii nu mai au geamuri, nu mai au uşi şi nici vreo altă sursă de încălzire. În faţa unui aşa necaz, comunitatea Sectorului 4 nu a rămas niciodată indiferentă. Suntem o familie unită, atât la bine, dar mai ales la greu, aşa că vom înlocui în regim de urgenţă geamurile, uşile distruse, îi vom sprijini financiar şi îi vom ajuta pe oameni să-şi refacă vieţile şi să simtă din nou căldura şi liniştea căminului lor”, a mai anunţat primarul.

Aceasta a mai precizat că se expertizează structura de rezistenţă a clădirii şi instalaţia de gaze.

”Dacă va fi nevoie, le vom pune în siguranţă cât mai repede posibil”, a mai transmis primarul.

O explozie s-a produs, duminică dimineaţă, într-un bloc din Sectorul 4 din Bucureşti, o persoană – un bărbat de 68 de ani – suferind arsuri şi fiind transportat la Spitalul Floreasca. Un număr de 140 de locatari ai imobilului s-au autoevacuat, 13 apartamente fiind afectate de deflagraţie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...