G4Media.ro

Istoricul Mădălin Hodor în dezacord cu jurnalista Emilia Șercan pe tema acțiunii…

sursa foto: Captură video

Istoricul Mădălin Hodor în dezacord cu jurnalista Emilia Șercan pe tema acțiunii USR de a copia teza de doctorat a ministrului Bode: Acum că au făcut praf şi pulbere toate iniţiativele ok, din pricina de isterie şi prostiei universale care le acompaniază de regulă acţiunile, s-au apucat de plagiate

Cercetător în cadrul CNSAS, istoricul Mădălin Hodor a criticat într-o postare pe Facebook, acțiunea USR de a copia lucrarea de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode.

Mădălin Hodor este același personaj care a înjurat redactorii G4media, numindu-i ”jegoși” și ”lăutari”, în urma publicării unui articol – semnat de jurnalista Andreea Pavel – referitor la derapajele unei emisiuni difuzate de TVR în care vechea securitate era pur și simplu spălată. G4media semnala că în cadrul emisiunii respective se vorbea despre ”șansa femeilor” de a intra în sistemul securității, iar vechii securiști erau prezentați ca fiind persoane oneste, oameni ”absolut minunați, cu greutăți”. Detalii AICI. Consiliul Național al Audioviziualului a sancționat cu somație TVR pentru emisiunea semnalată de G4Media.

Hodor, din postură de istoric CNSAS, a intervenit pentru a apăra emisiunea de la TVR. El  nu au comentat conținutul emisiunii, dar i-a înjurat pe jurnaliștii G4Media, făcând același tip de afirmații care au scandalizat familiile victimelor Experimentului de la Pitești, în 2019. Mădălin Hodor a spus despre victime că sunt ”căcați cu ochi care se torturau între ei pentru un blid în plus”.

În disputa cu Emilia Șercan, Hodor afirmă că volumul în care lucrarea lui Bode este publicată nu este secretizat şi că cei de la USR „o să ducă şi asta în ridicol până la urmă, aşa cum de gard au dat tot ce au făcut”.

În replică, jurnalista Emilia Şercan, care a descoperit mai multe cazuri de plagiat şi care a făcut recent precizări referitoare la statutul lucrării de doctorat a lui Bode, a invocat răspunsul directorului Bibliotecii Naţionale Adrian Cioroianu potrivit căruia ”titlul nu este disponibil utilizatorilor, deoarece nu a fost încheiat procesul de prelucrare a titlului şi a exemplarului destinat colecţiilor curente ale Bibliotecii Naţionale a României”. Șercan a precizat că volumul conţinând teza lui Bode nu este disponibil la raft, relatează news.ro.

Postarea lui Hodor:

”S-au pornit trotinetisti supi tare. Acum că au făcut praf şi pulbere toate iniţiativele ok, din pricina de isterie şi prostiei universale care le acompaniază de regulă acţiunile, s-au apucat de plagiate. Foarte frumos. O să ducă şi asta în ridicol până la urmă, aşa cum de gard au dat tot ce au făcut. Vor duce în ridicol o muncă altfel onestă a câtorva pentru că nu se pot abţine ei sa se catere pe subiect. S-au dus la ei la biblioteca şi s-au pozat cum copie sărăcuţii de mana (vai, ce nenorocire, nu ne dă, au ascuns la secret! Spume şi fandaxie majoră la publicul biciclist. Da şi Mamaia Biciclista baga tare pe conspiraţii şi vede numai SRI peste tot, deşi hei, mamaie verifica şi matale cronologia, când şi-a dat Bode doctoratul coordonatorul era la UBB, nu la Academia de Informaţii, vai capul tau care e prafao de fapt!). Mii de aplauze şi urale pentru alde Bulai Doamne şi Ghinea. Acum, eu ştiu că publicul userist şi presa aferenta e vai mama lor pe legătura cu realitatea, dar chiar să minţi în halul ăsta că e cartea la secret..Uite. Ia mergeţi voi, luptătorii luminii stinse şi cereţi sa va dea de la bimbloteca una sau doua sau trei din cele 7 (şapte, ca poate nu ştiţi cifra) volume depuse acolo. O să descoperiţi că nu sunt deloc secrete şi chiar le puteţi citi cu pixul in mână. Aşa nu mai trebuie sa fandaxati lumea aiurea şi nici nu mai faceţi scurta la mana copiind ca prostii ceea ce puteţi accesa la liber. Ce ziceţi? O împrumutaţi şi o cititi până vi se duc ochii la spate. Nu mai minţiţi lumea aiurea că ea secret că va faceţi de ceea ce sunteţi deja de prea multă vreme. Hai, va pupa tata. Când va faceţi mari să mă căutaţi poate iese ceva şi din capul vostru”, a scris Hodor duminică pe Facebook.

Răspunsul Emiliei Șercan:

Jurnalista Emilia Şercan a reluat precizările făcute încă de vineri, conform cărora: ”(1) Coordonatorul lui Bode, Adrian Ivan, era 2018 rectorul Academiei SRI, dar si prof. dr. coordonator la UBB. (2) Recent am întrebat la Biblioteca Naţională dacă editura unde a apărut cartea i-a trimis, aşa cum cere legea bibliotecilor, în număr de 7 exemplare. Răspunsul primit, sub semnătura directorului Adrian Cioroianu, spune aşa: „În prezent, titlul nu este disponibil utilizatorilor, deoarece nu a fost încheiat procesul de prelucrare a titlului şi a exemplarului destinat colecţiilor curente ale Bibliotecii Naţionale a României”. (3) In postarea mea de vineri am pus link-uri catre Biblioteca Nationala si Biblioteca UBB unde se vede clar ca (,) cartea lui Bode nu e disponibila „la raft”. E disponibila doar teza, care are la cota un „V” in fata. Asta este indicativul tezelor de doctorat”.

Mădălin Hodor a avut o nouă reacție:

„Înţeleg că lucrarea nu este disponibila din cauza că nu a fost îndeplinită procedura care era în sarcina Bibliotecii, corect? Asta nu implica ideea că Bode şi-a „secretizat” cartea, sau cel puţin eu nu vad legătura. Daca exista o culpa ea este a bibliotecii. Deci nu înţeleg de ce se face o întreagă cabala pe ideea de secretizare. Ce anume îmi scapă in afara de ideea de a face un proces de intenţie?”

Ulterior, Mădălin Hodor a avut încă două postări pe acelaşi subiect:

 ”Hai să lămurim o treabă, că văd că trebuie să desenez. Campanie împotriva lui Câmpeanu, campanie împotriva lui Bode, campanie împotriva lui Ciucă.. Acuzaţii, dar cu zero dovezi,dar cat să stârnească valul. Nicio decizie a unei instanţe care are abilitatea sa judece aceste cazuri. Dar nu contează. Doar noi credem în credibilitate nu? Desigur totul este întâmplător, nicio legătură cu lupta politică subterană pentru viitoarele alegeri. Ok. Hai sa ne culcam la loc, că am trăit 30 de ani degeaba”, a scris el, comentariul jurnalistei Emilia Şercan fiind: ”Mădălin, serios?”.

Într-o altă postare, el a afirmat: „Ştiu că stăm greu cu logica, aşa că întreb separat.: 1. Cum îşi secretizează cineva o carte daca trimite 7 exemplare din ea la biblioteca? 2 In ce fel este vina lui Bode că biblioteca nu a terminat procedura de prelucrare şi punere la dispoziţia publicului a cărţii?”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

104 comentarii

  1. Acest Hodor e de la PSDNLUDMR? Sau de la „România tv”?

    • Hodor e apropiat de USR (nu știu dacă și membru). După mintea ta puțină dacă cineva critică ceva la USR înseamnă că este PSD? Talibanii ca tine distrug USR!

    • Hodore, ti-a dat dl Helvig tema de casa dupa ce l.ai pupat in kooor? Securila de moda noua ce esti, ai inceput sa te desconspiri?

    • Un atac din care câștigă voturi și doamna Șoșoacă.

    • Sosoaca castiga voturi de cate ori USR injura batranii, pensionarii speciali, Armata Romaniei, Biserica Ortodoxa, familia traditionala, bugetarii si in general pe toti care nu sunt ei!

    • Exident ca hodor este in slujba mafiei psd si pnl.
      Altfel, nici nu putea ajunge la CNSAS. Acolo sunt pusi oameni, care sa nu-i gaseasca pe colaboratorii securitatii, daca nu primesc acordul mafiei psd si pnl.
      USR a facut maximum din ce se putea face, in conditiile in care mafia psd si pnl detine majoritatea in toate structurile, de unde blocheza toate initiativele USR.

    • Ce fuimgene ieftine da acest „istoric”. Sercan a demascat mai multi plagiatori, a fost amenintata cu moartea, a fost trecut prin kompromat. Si vine acest ” istoric” cu ideea ca e mai bine sa nu stim cine a plagiat. Nu e putin stupid ce propune?

    • Domnule Matei, daca sunteti atat de inteligent, incat va permiteti sa catalogati un om in urma srierii unei fraze, va rog sa ne spuneti cum gresesc cei de la USR, citind rextul dlui Hodor. Eu am gasit doar jigniri nefondate, sarcasm si nimic concret. Mai mult, neaga evidenta transmisa de dna Sercan, incercand sa spele plagiatorii din guvern.

    • Dacă îl disprețuiesc pe Hodor, că „domn” nu-i zic, pentru folosirea unui asemenea limbaj și cu asemenea scop, mi se spune că am „minte puțină” și că sînt „prost”. Am învățat din tinerețe să deosebesc între ce pretinde un ins despre el însuși și ce este el în realitate (y compris evaluatorii mei)!

    • Matei,
      Tovarășe, singurul p.r.o.s.t de pe aici pari tu.
      Dar cel mai grav e că ești și ticălos, nu doar p.r.o.s.t.

    • „Hodor e apropiat de USR”

      Traiti intr-o realitatea paralele. Hodor injura la USR cu spume de cativa ani de zile. Ma rog, asta e dreptul lui.

      Ce e mai rau, e ca omul semnalizeaza cu disperare spre PNL si Iohannis de luni de zile, daca nu de ani de zile: „scoteti-ma din anonimatul asta, am o limba extrem de dulce, sunt gata sa prestez orice, PNL e cel mai tare, Bode e un geniu al energiei, Iohannis e un colos al politicii mondiale”. Eu cred ca eforturile lui vor fi rasplatite. Omul are ambitii atat de mari si pare gata sa merga pana la capat, sa pupe tot ce e de pupat, sa manance tot ce e de mancat. Nu va ramane un simplu angajat la CNSAS.

    • Hodor e un lingău al găștii de banditi bolșevici PCR-USL 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • Țară de hodorogi fără coloană vertebrală !

    • Ala ma istoric la CNSAS? Cu un asemenea limbaj? #romaniaeducata ce sa mai… Si mai ziceti de usristi ca injura

  2. Lui Hodor a început să-i cadă tencuiala și să i se vadă cărămizile roșu-albastre

    • Roșu – galbene vrei să zici. Sau portocalii nuanța USL-ului.

    • Banuiesc ca domnul Hodor a citit legile prostiei spre deosebire de foarte multi altii care nici macar nu au auzit de ele. Mania bucurestenilor de a tot schimba guverne si de a avea doar ei de castigat este veche. In vreo 100 de ani, pe medie, un guvern a vietuit 1,1 ani. Am avut si guverne care au vietuit mai mult dar acestea erau o exceptie. Un exemplu ar fi I C Bratianu IV a guvernat vreo 7 ani. Va mai mirati ca nu avem autostrazi, spitale, samd . . . .

    • Tibi, scuza-ma, usl a guvernat de vreo 30 intruna, intr-o forma sau alta, dar nu vad autostrazile si spitalele. Le-au facut la unguri sau cum?

  3. Eu tot zic că aceste isterii și fixații ne fac rău! Nu aruncați cu noroi așa cum faceți de obicei! Hodor a fost și este apropiat de USR. E printre cei care au criticat alianța noastră politică, de conjunctură, cu AUR. Unii înfierbântați cred că toți care critică USR sunt neapărat PSD-iști. Nu e așa!

    • Subscriu si adaug ca, in timp, acesti talibani si modul abject, plin de invective, acuze si istericale, m-au facut sa imi fie profunda rusine si chiar scarba de acest proiect numit USR.

    • Ești scursură PCRistă, n-ai putea să fii membru USR nici în 10 vieți 😀

    • Ești tu USRist când o zbura porcu’! Hodor este un misogin frustrat, care folosește jigniri in loc de argumente. A dat în fosta securitate, dar la ordin o apără pe cea noua😂
      Daca tu îți închipui că a ajuns la cnsas fara să aibă un pact cu….diavolul, ești cel puțin naiv. Citeste-i postările și ai să înțelegi ce joc face.
      Disperarea lui Edi H este mare, după colegul Câmpeanu sta sa cada și Bode și ficusul nu se simte prea bine. Așa că omul si-a activat inclusiv ” intelectualii” infiltrați, in incercarea de discredita pe oricine încearcă să se ia de zeii PNL: ciuca și Bode. Nu că ar avea drag de ei, dar sunt puși cu forța de klauselu cotrocelu și el garantează/ decontează. Vrei o mostra: zice hodor :nu vă luați de Bode și ciuca, nu au fost condamnați de instanta! De parcă ai putea ajunge cu plagiatul acolo.

    • Termina cu minciunile. Hodor nu a fost niciodata apropiat al USR. Ii injura de mai bine de un an. Asta in timp ce spala cu draga cadavrele politice de la PNL.

  4. US(s)R=(h)AUR=neobolsevici=neolegionari=cancerul Romaniei.

    • Că AUR e cancer în politica noastră e de înțeles. Dar USR? Să mori tu? Nu neapărat de cancer, desigur.

  5. Asta, defiland in camasa de redneck, cu patratele, n-are parale de la partid sa-si ia o lama de ras ? Ras, ar suna mai credibil m1zeriile pe care le debiteaza.

    • Ghinea cunoscut printre colegii de facultate sub numele de „Slinosul” ți se pare un exemplu de politician? Neras mai mereu, puțind a transpirație și cu mânecile de la cămașă suflecate ca tovarășii de la Centru? Mi-a fost coleg de facultate! O rușine!

  6. În sfârșit, cineva care spune lucrurilor pe nume.

  7. E groasă, le tremură chiloțeii, scot tot ce pot la înaintare să arunce cu noroi. Bravo Madaline, acum nu mai avem dubii in privința ta, te-ai dat pe față cu securicii.

  8. Articolul trebuie sters urgent. El este de nivelul Latrina 3! Nu vreau sa vad critici la adresa USR pe G4Media!

  9. Ar trebui să-i spună cineva lui Medelin peneleu, că un analfabet funcțional nu poate susține o teză de doctorat.
    Indivizii ăștia au un vocabular limitat la două sute de cuvinte, ori, asta spune tot despre ei și despre „opera” lor științifică.

  10. La ce limbaj folosește este că și cum este foarte, foarte inteligent, nu contest poate are un IQ mare.
    Insa explica cam plin de venin și cam plin de el.
    Chiar daca USR greșește cumva mie îmi miroase a aroganta nejustificată chiar a aroganta PNLista.
    Daca tot îți bubuie capul de deșteptăciune așează câteva fraze in care îți expui punctul de vedere fara sa sune că ai crescut în Giulești.

    No offense eu am crescut în Giulești.

    • Nu asa fac toți useristii? La orice nu le convine răspund cu injurii și atacuri la persoana.

    • NU @Matei, nu fac asa. Incercati voi sa induceti ideea asta.
      Interesant este cum ati iesit toti azi sa-l aparati pe acest individ. Ati primit ordin de la partid?
      ce atat disperare pe aici din partea voastra?
      si nici pe acest madalin nu-l inteleg… daca sefu lui a facut o teza de doctorat corecta, ar trebui sa-i lase pe aia de la usr sa-si rupa capu si cand se dovedeste ca e curata sa iasa in presa sa le aprinda lumanarea. De unde si pana unde disperarea asta daca totul este ok?
      sau nu este? :))))

    • Da’ nu mai emit A3 si RTV? Au venit toti latrinistii sa sustina plagiatorii (hotii), pe pagina G4? Este un pericol USR de mușcă toți din el?

    • Pe bune? Ia citește ce au comentat useristii la articolul asta.

    • Care sunt USRisti, dle @suca? Cei care nu accepta hotia, impostura si minciuna PCR-FSN-PSD-PNL-UDMR nu pot fi catalogati USR isti, cum nici dumneata nu esti comunist. Sunt oameni care inteleg cine guverneaza Romania de 70 de ani. Dumneata nu intelegi sau esti parte din ea?

    • @Om normal, nu inteleg la ce te referi…
      eu ma consider userist, trotinetist cum le place unora sa-mi spuna, pt ca la ora actuala singurii care sunt aproape de ceea ce vreu eu de la niste conducatori, sunt cei de la usr. Si NU, nu sunt membru de partid. Lucrez in privat, platesc peste 500 de euro pe luna la asigurarile medicale si nu am benificiat nimic de pe urma acelor bani pt ca roamnii voteaza niste mafioti si le tin si isonul pe net.
      Stiu, e simplu sa nu-ti asumi in ideea ca vrei sa pari neutru si interesant. EU imi asum.

    • Suca, scuze pt confuzie. Vorbeam de cel care s-a smat @suca.

    • USR-iștii înjură și fac istericale mereu. În partid extremist este susținut doar de oameni extremiști. Între AUR și USR diferența e de doctrină (unii de dreapta – AUR, alții de stânga -USR). Metodele sunt aceleași

    • @Mihai, stim notele de partid. nu trebuie sa te semnezi cu alt nume ca sa le repeti.
      In ultima perioada AUR voteza cot la cot cu uselistii tai. lasa propaganda pentru altii.
      pe aici nu mai tine.

    • Uau Mihai USR este de stânga ??? Scuze dar eu aveam alta părere.

      Oricum poate ar fi bine sa citești ceva articole despre stânga și dreapta poate, poate ajuta.

      Ideea este că aur asta este cam pe dreapta până aproape de capăt…

    • Aur, adica cei ce au apludat in fata ambasadei rusiei ca si focile la circ? Ei doar mascheaza ca sunt de dreapta, de fapt ei sunt cum le dicteaza cracanatul

  11. Mai prostul istoricilor, când ai folosit cuvântul trotinetist ți ai arătat gradul de inteligenta!

  12. temenul de „trotinatisti” este din tehnica de PR uselista? vad ca si honor o foloseste.
    isterici, tambeli, trotinetisti… da, si useristii sunt talibani :)))
    ce atata suparare ca ii verifica doctoratul? Ar trebuis a va bucurati. Daca e pe corecte, se fac de ras aia de la USR. Corect?
    sau poate ca nu :))))
    popcoooorn!!!

  13. @suca Vin la nevasta ta sa o verific daca e domnisoara. Ar trebui sa te bucuri! Daca este ma fac eu de ras! Tu stai pe canapea si privesti mancand popcorn!

  14. Șercan și-a secretizat lucrarea de licență. E dovedit asta! Nimeni nu e interesat de ce?

    • Fumigene – ordin pe unitate! Trollimea fomistă, fără conștiință atacă la baionetă. Ce urâți ca p(orcii) sunteți.

    • Da’ ce-ți mai place șaorma, Dragos! Asa aveti ordin, sa improșcați cu noroi? Nu aveti argumente inteligente și veniți cu propaganda mincinoasa sovietica? Va inspira tovarașu’ putin, nu?

    • @Dragos, minti cu nerusinare! Prin 2017 au incercat s-o acuze si pe ea de plagiat si s-au facut de ras. Unii au luat lucrarea de doctorat si au aruncat fumigene in presa. Deci exista si nu este secreta. Cauta in presa de atunci.
      Chiar asa crezi tu ca poti sa minti cu nerusinare pe aici???

  15. Hodor e dus cu capul de ceva vreme, asa ca afirmatiile lui aberante nu mai mira pe nimeni daca omul gandeste cu mai mult de 2 neuroni. Se preface oare ca nu intelege? Emilia Sercan este perfect logica si coerenta. A scris clar si despre statutul lui A. Ivan, coordonatorul, si despre faptul ca acea carte – teza lui dr. BODE – este in lucru de 2 ani!!! la Bibblioteca Nationala, deci de 2 ani nu mai ajunge la raft sa poata fi consultata.
    Rusine, Hodore! Te-ai tam.pit pur si simplu si asa iti decredibilizezi toata munca dinainte sa o iei razna!

  16. Un individ care începe o p.o.s.tare cu apelatvul „trotinetişti” nu poate fi decât un gunoi neobolşevic de joasă speță.
    Trebuie un IQ foarte limitat pentru a nu înțelege că mersul pe jos, trotineta, bicicleta, transportul în comun, sunt dovadă de civilizație, reduc p.o.l.u.area, iar Loganul pe motorină sau BMW-ul la mâna a 3-a sunt dovadă de grobianism și distrug aerul pe care îl respirăm în orașe.

  17. Un individ care încep.e o p.o.s.tare cu apelatvul „trotinetişti” nu poate fi decât un g.u.noi ne.o.bolşevic de j.oasă s.peță.
    Trebuie un I.Q . foarte limitat pentru a nu înțelege că mer.sul pe jos, trotineta, bicicleta, t.r.ansp.or.tul în comun, sunt dovadă de civiliz.ație, re.d.uc p.o.l.u.area, iar Loganul pe moto.r.ină sau BMW-ul la mâna a 3-a sunt dovadă de g.r.obian.i.s.m și dis.t.r.ug aerul pe care îl res.p.irăm în orașe.

  18. Cel puțin Ghinea e de un penibil… Își tot face poze cum stă acolo, de-abia încape în scaun, copiind cu pixul și transpirând din toate șuncile…

    • ce va mai doare… clar este ordin pe unitate de iesit si improscat cu noroi.
      ati ajuns sa faceti misto de fizionomia oamenilor. atat de jos ati ajuns uselistilor????

    • Sa-ti desenez: chestiunea nu este despre suncile lui Ghinea ( atentie la alte tale suncutze ) . Chestiunea este ca plagiatul este un FURT.

    • Să îi l.in.g.i pe Ciucă 3 cefe și Bode 3 gușe dar să vorbești de șunci e ipocrizie !

    • guși, scuze…

  19. ce ai homodore tata cu bicicleta si trotineta…nu ti-a ajuns c.u.r.u. obez la carciuma din centru amsterdamului pă scaun incalzit si ti s a pus pata ?… ‼️‼️‼️vrei sa sari prin oras cu gipanu ca manelistu , cocălaru si taranoiu dă politician roman ?…🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

  20. Lasa-l @Eugene, nu vezi ca nevasta-sa e domnisoara? :))))

  21. Mă scuzați, am o nedumerire: domnul Hodor a primit ordin de încorporare sau de descoperire?

  22. USL baga artileria grea. O sa reiasa ca Bode a copiat 90% din lucrare. Niste hoti

  23. Daca G4Media a preluat comentariul lui Hodor exact asa cum a fost postat, citindu-l, am descoperit o multime de dezacorduri si de virgule lipsa. Cum poate unul ca Hodor sa scrie asa „dezlanat”? Iar legat de „trotinetisti”, daca USR-istii sunt trotinetisti, atunci PSD-istii, PNL-istii, AUR-istii ce sunt, „tricicletisti de grupa mica”?

    • Nu m-am dat destept! La fel, se spune triciclist, nu „tricicletist” – care nu exista (dar rimeaza bine cu trotinetist), ma mir ca nu m-ai corectat si acolo!

    • Asta nu corecteaza decat unde i se da ordin 🙂

  24. Corect. Cu haosul, anarhia si galagia lor, ticalosii astia de la USR ii impiedica pe cei de la PSD-PNL-UDMR sa realizeze mareata opera de reconstructie a tarii, la care lucreaza de peste 30 de ani.

    Mai aveau doar acteva luni si terminau, dar au aparut astia cu galagia si nu ii lasa sa se concentreze pe finalizare.

  25. iar au iesit latraii PSDNLUDMR sa corecteze virgulele , diacriticile si literele gresite/lipsa si sa apere hotia

  26. Venit din atmosferele Roznovului multietnic, mă impresionează filonul academic actualizat, reinventat, și masiv la școala de istorie a Iașului, M. Hodor pare, în gândire, fiu spiritual al vizionarilor AC Cuza, Dumitru Buzatu și alții.

  27. Madam Sercan, când arunci cu fecale în cei care au fost în stare sa facă un doctorat, plagiat sau nu, gândește-te ca ei și-au rupt din timpul lor, afectat copiilor lor sau părinților lor, pe când tu, nu ai fost în stare decât sa arunci cu noroi în ei. Nu asta înseamnă libertatea presei. Nu de-asta au murit oamenii în ’89.Sa ieși de la guvernare, sa dai guvernul jos, adunându-te cu un partid de extremiști și apoi sa cauți mizerii, în curățenie, când, chiar tu ești plin de kakat, ești chiar de rasul – lumii! Asta nu e jurnalism corect, CUCOANA, crede-mă!

    • Crezi ca Bode care doarme pe bancheta chiar si-a scris el teza de doctorat ? Ca s-a chinuit catusi de putin ? Esti foarte naiv baiatule

    • S-a chinuit mai mult decât tine.

    • Mai Sincer, esti atat de sincer ca te dai de gol. Aduna-ti comentariile de pe G4Media, pune-le cap la cap si gata, ai si tu o teza de doctorat de tipul Bode. Poate asa mai scapam de sentimentalismele tale atotcuprinzatoare. Uau, uite de ce am avut Revolutie!

    • Wow, „sa cauti mizerii in curatenie” :)) ba, da e delir mare la voi in unitate

  28. E mai putin ce spune Hodor pentru ca e nesemnificativ . Impostorii trebuie sa dispara din politica , vrem sa stim daca Bode e plagiator la fel ca Campenu si mă Ciuca. In spatele plagiatelor se afla foarte multa coruptie si abuz de putere.

  29. Domnul Hodor proteja securiștii, acum apără și plagiatorii?!

    • Da, c.urios cum nici unul din la.traii de ser.viciile de la usl nu a amin.tit de asta

    • Dar este la mintea cocosului ca noua securitate este formata din „doctori” facuti la apelul bocancilor pentru singurul motiv ca aduce 15% la veniturile salariale fara ca sa fie nevoie sa se justifice calitatea „doctoratului”. Daca citesti doar titlul „doctoratului” lui bode iti dai seama ca este o facatura. Nici nu e nevoie sa deschizi copertile. Ce asteptari poti avea de la un sindicalist palincar ?

  30. Mădălin, Mădăline, și eu mai scriu (puțin) abțiguit dar parcă nu(-s) așa de rău ca cei ca tine.

  31. Excrementelul asta, care nu-i capabil sa debiteze niciun argument, cine-i? Din ce canalizare a aparut?

  32. Am mai văzut din ăștia de la CNSAS ,mai sunt vreo doi pierduți in securitate și rusnaci. Cred ca sunt aleși pespranceana!

  33. Dumnezeule, alt #pârțar profesionist. Le zice bine pe alocuri bine si este hilar prin alte locuri, dar schimbarea vine doar din fapte. De texte de intelectuali experți in #flatologie este plina România.

  34. USEREI=GOLANEI

  35. Initiatii stiu ca Madalin Hodor a fost recrutat de tabara fostilor atunci cand a avut procesul cu ei si a trecut printr-un mare stres emotional. Baietii l-au scapat de proces dar l-au trecut in tabara lor. Hodor a ramas cu imaginea de mare luptator cu Securitatea insa in momentele importante presteaza pt ei. Si exact asta face acum. Hodor ia bani de la aceeasi mana de la care ia bani si Gadea. E chiar atat de simplu. Nu va mai mirati.

  36. Limbaj de doctor (si argumentatie la fel). Elita intelectuala in Romania de azi. Ma rog, are agenda lui (sau ma rog, a cui i-o fi zis sa posteze).

  37. Hodor, inca un exemplu care-ti arata ca scoala nu te face mai „dastept”! Daca nu-i nimic la mansarda, ce sa-i ceri omului????

  38. Hodor? Asta nu-i ala care ridica osanale securitatii?

  39. G4Media, va rog, nu-l mai numiti pe Hodor ”istoric”. Este o contradictie imensa intre acest titlu si modul in care se exprima. Chiar a studiat ceva??

  40. Securitatea și-a securizat până și istoricii tineri! Normal, că doar cine voiai să umble prin arhive și să servească securiștilor actele proprietăților confiscate? Tinerii absolvenți de istorie. Mai apoi, unii dintre ei au primit și misiuni mai complexe (infiltrări în USB/USR, dat în cap societății civile de la înălțimea Institutului Iorga etc). Niște mizerabili cu toții.

  41. sclavii cu partidul in suflet …se deconspira singuri. Astia stiu doar adevarul si justitia de partid 🙂

  42. Ce golan! Istoricul cu..lui!

  43. Le e frica sa ne lase sa postam pe subiect.

  44. Încă nu vă este clar că „istoricu'” e o nenorocită de conservă a unor servicii???

  45. Mădălin Horor ăsta a ajuns Portavocea Plagiatorilor și Excrocilor… Demisia acestui Horor din CAS ar fi o binecuvântare pentru noi !!!! Horor băiete , lasă-ne !

  46. …pentru dr. Bode, un citat celebru: „citesc în ochii tăi, c-ai furat” iar pentru omul acesta, care numai cult nu pare, citez din romanul „RODII, ORHIDEE, MIRODENII” , pag.223: „De ce plânge copilul, care, după ce se naşte, începe să-şi terorizeze părinții cerând permanent de mâncare? Conservarea; dacă
    nu s-ar face auzit, ar muri de foame”

  47. E clar ce fel de cercetatori si doctori docenti mai sunt si astia! Nu pot sa-si sustina punctul de vedere cu argumente si sa-i mai spele pe Cimpeanu, pe Bode si pe Ciuca si atunci recurg la persiflari josnice despre trotinetism. Un soi de”nu conteaza cum si cat gandesti, important e cat de lung ai parul”, varianta adaptata la anul 2022.

    • Si inca ceva, pentru suparatii din PNL. Va agitati degeaba, Bode e pe faras, a facut prea multe gafe pe langa plagiat si in scandalul cu bemveurile. Iohannis nu o sa ezite nici macar o secunda sa se lepede de el, asa cum s-a lepadat de absolut toti cei care l-au sustinut vreodata. Asta s-ar lepada si de putinii sustinatori pe care ii mai are, doar sa scape. La Iohannis e deja ceva patologic.