G4Media.ro

Sibiu: Trafic blocat pe DN14, între Şura Mare şi Slimnic, unde un…

Sursa foto: ISU București-Ilfov

Sibiu: Trafic blocat pe DN14, între Şura Mare şi Slimnic, unde un motociclist a fost rănit

Traficul rutier este blocat sâmbătă după-amiază pe DN14, între Şura Mare şi Slimnic, unde un motociclist a fost lovit de o maşină, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, relatează Agerpres.

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident produs pe DN14, km. 10+380, între localităţile Şura Mare şi Slimnic. Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaş, un sibian în vârstă de 67 de ani, a virat la stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mureş. Motociclistul este conştient şi va fi transportat la spital. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul. Momentan, traficul este blocat total”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Motociclistul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu, conştient, cu mai multe traumatisme şi escoriaţii, potrivit celor de la Ambulanţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează