G4Media.ro

Zaharova îl ironizează pe Macron: Comentariile despre trimiterea de trupe în Ucraina…

Sursa foto: Twitter / MFA Russia

Zaharova îl ironizează pe Macron: Comentariile despre trimiterea de trupe în Ucraina „au de-a face cu anumite zile ale săptămânii”

Comentariile preşedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la posibilitatea trimiterii de trupe în Ucraina „au de-a face cu anumite zile ale săptămânii”, a comentat ironic pentru TASS purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, transmite News.ro.

„Aparent, are legătură cu anumite zile pe care le are săptămâna – aşa este ciclul”, a spus Zaharova, după ce Macron a declarat într-un interviu acordat publicaţiei The Economist că nu exclude trimiterea de trupe în Ucraina.

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe nu a precizat exact ce a vrut să spună, dar probabil că a parafrazat expresia „şapte zile de vineri într-o săptămână”, menţionează Kommersant.

.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Asta e dusa rau,nu i spune nimeni din familie ce caricatura este?Macron e singurul care are tupeu sa le spuna direct la rusnaci

 2. Problema nu e de tupeu că se pot spune multe ci de ceea ce se poate face. Ceea ce propune Macron nu va rezolva războiul din Ucraina ci va escalada conflictul la nivel european sau chiar mondial. În momentul intrarii de trupe NATO in Ucraina , Rusia va decreta mobilizare generala și va înrola nu 500.000 de soldați ca acum ci 5 milioane sau chiar 10 milioane și va copleși armata din Ucraina care nu mai are de unde recruta soldați. Pasul numarul 2 va fi un bombardament aerian masiv ( Rusia are peste 3000 de avioane). Multe state europene vor fi reticente in a-și trimite soldații sa moară in Ucraina. Dacă aviația NATO va interveni în protejarea propriilor soldați se va declanșa un război mondial cu implicații nucleare. Europa nu are suficiente forțe să lupte cu Rusia chiar și cu trupele americane dizlocate în Europa. Are șanse doar cu participarea întregii armate americane ceea ce va duce la al 3 lea război mondial și ca de obicei Europa va fi cea mai afectată exact cum spune ministrul ungar de externe dar parcă nu-l aude nimeni. Dacâ Europa vrea să facă ceva ar trebui să devină un stat federal ( la fel ca SUA) cu o constituție și armata proprie ,un buget federal și adoptarea monedei unice de toate statele membre. Ar fi singura șansă să poată deveni un obstacol serios pentru Rusia. Din punctul meu de vedere Europa nu mai poate face nimic pentru Ucraina , e o cauză pierdută. Deja s-au cheltuit sute de miliarde € și $ făra vre-un rezultat concret în ciuda propagandei agresive. Nici sancțiunile economice și financiare asupra Rusiei nu au produs vre-un rezultat concret ( Rusia se folosește de statele ex sovietice, de Turcia , China și India ) dar și de țările bogate din orientul mijlociu pentru a eluda sanctiunile și acestea au afectat mai mult țările europene și SUA decât Rusia ( inflație ridicată, deficite bugetare acute și dezindustrializare iar în final reducerea nivelului de trai). Ucraina nu mai poate fi salvată doar cu armament și muniție iar intrarea de trupe NATO ar insemna al 3 lea război mondial. E o dilemă din care nu se poate ieși. Putin nu va destabiliza alte țări NATO până nu va reface Ucraina după război ceea ce va însemna cel puțin 5 ani. Ar fi suficient pentru UE să devină un stat federal evident dacă va reuși să treacă peste orgoliile celor mari.

 3. @Rusu: Repeți prop@ganda rusă, că doar atât te duce capul de h@urist, in multe cuvinte fără sens.
  Turcia, China și India nu au fost niciodată sovietice, ba chiar sunt dușm@nii rușilor. Ele își văd interesul și profită de imp@tența rusească.
  Cât a avut ajutor militar, Ucraina i-a sp@rt botul iubitei tale Rusii, de s-au speriat și europenii de cât de repede înaintau și le-au oprit ajutorul. S-au speriat de amenințările nucle@re ale piticului psihop@t, iubitul tău conducător.
  Cât despre cele 3000 de avioane rusești, las-o jos că măcăne. Dacă le puteau utiliza, o făceau în cei peste 2 ani de război, nu trebuiau să aștepte.
  In plus, dacă ceilalți prieteni crimin@li: China, Iranul și N Coreea, nu le dădeau armament, rușii se luptau în curtea lor.
  Faptul că beț.iva șefă comentează, arată faptul că le cam tremură sticla de vodcă in mână când se gândesc că vor avea de a face cu legiunea străină franceză.

 4. @Rusu: Conform gândirii tale, ocupația rusă este chiar un beneficiu, dar uiți ce au făcut rușii și în trecut și acum. Vi@lurile, cri.mele, deportările, ră.pirile, furturile, distrugerile, înrolările in armată pentru a fi carne de tun, sunt ceva obișnuit.
  Și ai grijă ce postezi fiindcă șefii tăi iubiți și obiceiul de a-i băga în puș.cărie sau a-i om@râ pe cei care zic ce nu trebuie.
  Nu știu dacă trece de #cen.zură și comentariul meu precedent, dar în mod sigur, @berezi 100%.
  Asta este , din păcate, gândirea și a multor români care cred că școala este locul unde te duci ca să-i înjuri pe profesori și să-i jefu.iești pe colegi.