G4Media.ro

VIDEO Melodia “Stefania”, câştigătoarea Eurovision, cântată în Azovstal de un soldat/ Kalush…

sursa foto: Captură video

VIDEO Melodia “Stefania”, câştigătoarea Eurovision, cântată în Azovstal de un soldat/ Kalush Orchestra a lansat videoclipul piesei, filmat în oraşe distruse de ruşi

Imagini cu un soldat ucrainean în oţelăria Azovstal din Mariupol, cântând melodia câştigătoare a Eurovisionului, “Stefania”, au apărut duminică seară în social media, trasmite News.ro.

Apărătorul din Azovstal poate fi văzut cântând în timp ce pe fundal se aud bombardamente.

“În acest fel, soldaţii ucraineni i-au mulţimit trupei Kalush pentru susţinerea de la Eurovision şi pentru apelul către întreaga lume pentru a fi ajutaţi apărătorii Mariupolului”, notează The New Voice of Ukraine.

Duminică, Kalush Orchestra a lansat videoclipul piesei “Stefania”, precizând că acesta a fost filmat în Bucea, Irpin, Gostomel şi Borodianka.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Atunci cand se aplica nedreptatea apare “iubirea”. Ii “iubim” pe rusi ca au luat bucati din Romania si le-au dat Ucrainei. Ii “iubim” pe ucraineni ca au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a marginaliza si chiar anihila limba si cultura romaneasca de pe teritoriilr romanesti pe care le detin. Acum ii “iubim” pe ucraineni si pentru faptul ca voturile pe care le-am acordat Moldovei ni s-au durat si le-au fost acordate lor.

    • Rusii au luat bucati din Romania si nu au dat nimic nimanui. Punct. Ianux dă la aurx vezi dă o traducere pă net bre ca nu treci clasa.

    • Rusii au luat bucati din Romania si nu au dat nimic nimanui. Punct. Ianux dă la aurx vezi dă o traducere pă net bre ca nu treci clasa.

  2. Pentru ca noi romanii sa nu mai platim aiurea o gramada de bani pentru Eurovision, cel mai bine ar fi sa inchiriem brandul de tara catre organizatori. Ei folosesc numele de Romania si vor vota ei ce vor, cam ca wresling. Poate ar fi bine, pe langa melodii, sa bage si niste bancuri, pentru ca concurs de muzica nu mai este de mult, ne mai radem si noi.

  3. Ce s-au mai activat postacii/trolii rusi cu eurovisionul asta! Deficientilor! Despre eurovision e vorba? E vorba de un razboi ilegal, de crime comise cu sange rece de schizofrenicii de la kremlin! Asta ne intereseaza pe noi? Oricum toata Europa a votat masiv cu Ucraina la eurovision, inclusiv romanii!