G4Media.ro

VIDEO FOTO Dacia Logan s-a transformat în Renault Taliant pentru piaţa din…

VIDEO FOTO Dacia Logan s-a transformat în Renault Taliant pentru piaţa din Turcia. Modelul poate ajunge la 27.000 de euro în funcție de dotări

Dacia Logan se vindea în Turcia sub numele de Renault Symbol, dar odată cu lansarea generaţiei a treia a modelului de la Mioveni, responsabilii francezi au decis că, doar în această ţară, deocamdată, modelul să se numească Taliant. Nu doar denumirea a fost schimbată. Deşi a păstrat aceeaşi platformă tehnică, Taliant este mult mai dotat, iar materialele folosite au fost alese cu o grijă mai mare. Totul la un preţ corespunzător, scrie Adevărul.ro

Sursa Foto: Formacar.com

Ca şi Logan, Taliant are la bază platformă tehnică modulară CMF-B. Deşi aceasta este modulară şi permite modificări în dimensiuni, Taliant este identic în acest sens cu Logan, având în lungime 4,396 mm şi un ampatament de 2,649 mm, iar asta chiar şi în ciuda elementelor de caroserie profund restilizate. Printre altele, Taliant are faruri noi, iar grila radiatorului, barele de protecţie şi capota, precum şi aripile au fost redesenate. La interior, Taliant are, între altele, volan redesenat şi alte guri de aerisire, iar planşa de bord este acum lucioasă în loc de mată cum este întâlnită la Logan.

Ce motorizări are Renault Taliant

Sub capota modelului dedicat pieţei din Turcia se poate regăsi motorul pe benzină aspirat natural 1.0 SCe cu 65 CP şi cutie manuală cu 6 trepte. Această versiune are nevoie de 17 secunde pentru a ajunge la 100 km / h. Pe o treaptă mai sus se situează varianta turbo 1.0 TCe, cu 90 CP la activ, cuplat şa o cutie manuală cu 6 trepte (11,7 secunde până la la 100 km / h) sau la una cu variaţie continuă, disponibilă opţional (13,9 secunde până la la 100 km / h).

Sursa Foto: Formacar.com

În schimbul motoarelor diesel este oferit propulsorul turbo de 1.0 litri, alimentat cu gaz, ce oferă 100 CP, cuplat exclusiv la cutia manuală cu 6 trepte.

Dar toate aceste modificări au şi un preţ pe măsură. Astfel, în varianta cea mai dotată TOUCH, Renault Taliant care este deja în ofertă în showroom-urile din Turcia are preţul de pornire de pornire de aproape 20.000 de euro şi poate ajunge, cu opţionale, la 27.000 de euro. Între acestea putem descoperi servodirecţie şi frână de parcare acţionate electric sau avertizare de punct mort, arată formacar.com.

Sursa: Adevărul.ro

 

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. In curind ajunge sa aiba motor de Mobra.

 2. Bunăăăăă…..
  Reușit și sugestiv comentariul.

 3. O Dacie 27.000 euro? Poate duzina….

 4. Aceasi balarie sub alta palarie. 💩

 5. E Dacie sau nu e Dacie?

  Practic:
  acceasi „lungime 4,396 mm şi un ampatament de 2,649 mm”,
  dar in rest e schimbat tot:
  caroserie, motor, faruri, aspect, volan, dotari.

  Dar nu, noi tot recunoastem Dacia noastra ascunsa in inima masinii asteia.

 6. Nu comentaci agresivi aici. Tot timpul aveți ceva de comentat impotriva tarii voastre leprelor. Și va mirati ca nu vindem nimic afară? Fimiar scarba de voi de postaci.