G4Media.ro

Trafic restricționat pe Autostrada București-Pitești din cauza unor lucrări

Sursa foto: G4Media.ro

Trafic restricționat pe Autostrada București-Pitești din cauza unor lucrări

Traficul este restricţionat miercuri pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti pentru efectuarea de lucrări, transmite Agerpres.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri, în intervalul orar 08,00 – 15,00, circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe ambele sensuri, pe tronsonul kilometric 27 – 28, şi pe sensul către Piteşti, între kilometrii 70 şi 71, pentru montarea de panouri fonoabsorbante.

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenţie. ”Nu opriţi în mod nejustificat pe banda de urgenţă!”, mai arată sursa citată.

Tot miercuri, în intervalul orar 08,00 – 16,00, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor efectua lucrări de toaletare a vegetaţiei din apropierea carosabilului, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 203+600 metri – 204+300 metri, în extravilanul localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea. Circulaţia rutieră se va opri în reprize de 20 de minute.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...