G4Media.ro

Tiraspolul se declară îngrijorat de livrarea de transportoare blindate germane Piranha în…

Foto: General Dynamics

Tiraspolul se declară îngrijorat de livrarea de transportoare blindate germane Piranha în Moldova

„Ministrul de externe” al Transnistriei, Vitali Ignatiev, se declară îngrijorat de transferul de transportoare blindate germane către Armata Moldovei, potrivit agenției ruse Interfax.

„Desigur, auzim unele declarații liniștitoare, dar realitatea rămâne. Nu exclud absolut deloc că aceste echipamente și arme noi vor apărea în apropierea zonei de securitate și direct în zona de securitate, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori”, a spus el într-un mesaj video. postat pe rețelele de socializare.

„În loc să aplicăm eforturile politice și diplomatice și să rezolvăm cumva problemele într-un mod civilizat și constructiv, vedem, din păcate, abordări complet diferite care nu duc la stabilitate și securitate pe malurile Nistrului”, a susținut Ignatiev.

Marți, Republica Moldova a primit din Germania primele vehicule dintr-un lot de transportoare blindate de trupe Piranha. Acestea au fost aduse la Chișinău de la punctul de control Albița-Leușeni de la granița cu România pe remorci speciale.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Bun.

 2. Așa și trebuie, să vă căcați pe voi de spaimă! :)))))

 3. Lasa ca se rezolva,cum trebuia demult sa fie ,niste HIMARS ,niste JAVELIN,niste BAIRAKTAR ,niste PATRIOT,Niste IRON DOME si se rezolva chiar forte pasnic si repede. Asa.i Cand esti respectat doar daca esti rau,cum se mai invarte roata asta!🤔

 4. Asta tre’ sa fie gluma zilei sau ce? Tiraspolul e inarmat pana in dinti de rusi (e adevarat ca sunt ruginite deja armele alea, da’ nu conteaza), da’ Moldova n-are voie 😂😂

 5. Acea zona numita Transnistria nu a facut parte din Rep Moldova, cel mai corect lucru ar fi sa se renunte la mizeria aia de fasie! Sa se alipeasca Ucrainei si vor avea ei grija de „separatistii” de acolo in doua secunde. Si sa zicem ca de maine e gata, Transnistria a scapat de armata aia ruseasca de acolo si e 100% integrata in Rep Moldova. Pai ar fi o nenorocire pt moldoveni, atata economic cat si social, ganditi-va ce influx de rusnaci ar fi deodata.

  • Asa este. Nistrul este granita naturala, fireasca, intre Moldova (unita sau nu cu Romania) si Ucraina. Transnistria e un petic, o fasie de pamant al carei singur rol istoric este sa-i invrajbeasca pe toti, asa cum stiu rusii ca se face treaba.
   Ucrainenii sunt si ei tot neam de rusi, dar acum sunt sub presiune si ar fi momentul sa fie rezolvate niste probleme istorice – sa-si ia Transnistria aia, sa se spele pe cap cu ea si cu toti rusofilii ei, contra iesirii Moldovei la Marea Neagra, asa cum a fost dintodeauna… E suficienta o privire pe harta ca oricine sa inteleaga parsivenia ruseasca, cum au reusit sa-i invrajbeasca pe toti…

 6. Ignatiev cu armele in spate, pur prin armata acolo, guiteaza despre „mod civilizat și constructiv” :))) asta e „dreaptatea” RUSEASCA !!!

  acusica intra ucrainenii si peste voi , e o chestiune de timp , si nu decenii , intai sa scape de orci

 7. Șobolanul amușină scufundarea vasului rablagit si este îngrijorat că trebuie să se arunce in mare!
  Nicio grijă gaspadin, cine crezi că urmează după ce Putin va pierde?

 8. Situația devine îngrijorătoare,ce sa ,zic,stupefianta,Alți ar dori pacea,observ că susțineți doar violența și justificarea,păcat și trist,