G4Media.ro

The Sun: Marea Britanie plăteşte un milion de lire sterline pe an…

The Sun: Marea Britanie plăteşte un milion de lire sterline pe an beneficii pentru copii care locuiesc în România

Conform normelor UE, un european care lucrează în Marea Britanie poate solicita un beneficiu săptămânal de 20,70 lire sterline pentru primul copil și 13,70 £ pentru toți ceilalți – chiar dacă și-au lăsat copiii acasă, scrie The Sun, citat de Rador.

Cifrele oficiale de la impozite arată că 615 români au solicitat prestații pentru un total de 1.000 de copii. Anul trecut s-a dezvăluit că o instanță a decis că unei femei românce divorțate, care nu a fost niciodată în Marea Britanie, i s-a permis să păstreze pentru copilul ei beneficiul de 150 de lire sterline pe lună din Marea Britanie, în ciuda lipsei soțului ei.

În total, sunt 12.945 de familii care pretind beneficii pentru copii, pentru un total de 19.120 de copii care trăiesc în alte țări ale UE. Alp Mehmet, președintele Migrationwatch UK, a declarat: „Acest lucru este absurd și se întâmplă în timp ce patru milioane de copii din Marea Britanie trăiesc sub pragul sărăciei. E timpul ca această acţiune caritabilă să înceapă acasă”.

Și James Roberts, directorul politic al TaxPayers ‘Alliance, a declarat: „Britanicii s-au săturat până peste cap să plătească miliarde pentru beneficii, doar pentru a vedea cum o parte din banii lor ajung în buzunarele celor de dincolo de graniţele ţării”. Contribuabilii care se străduiesc să o scoată la capăt pentru propriile familii nu ar trebui să aibă de asigurat hrana celor din România. Politicienii ar trebui să se asigure că aceste fisuri sunt acoperite cât mai curând posibil”.

Sursa: The Sun/ Rador/ Foto: www.freepik.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Un milion de lire…..vaaai, ce tragedie….ce suma uriasa…cum trebuie ei sa suporte hoardele de romani
    Nu le-ar fi rusine….numai daca pleaca brusc toti medicii romani din UK, au belit p— supusii supusii maiestatii sale…

  2. Vreau sa va spun sint foarte multi romini care iau beneficii in anglia dar majoritatea 90 la suta sint tigani care au locuinte care nu plates nimic tigani au foarte multi copii primesc ajutoare si nici macar nu muncesc se ocupa cu furat prostitutie de ce nu le tae statul englez toate ajutoarele la tigani

  3. Majoritatea care primesc beneficii din partea UK plătesc o groază de TAXE la stat ATI uitat să spuneți???

  4. Situația asta este doar un apatic și schilod vârf de iceberg… o tot trag cu povestea asta ca altii profita de sistemul lor de beneficii sociale in conditiile in care pe britanicii lor institutionalizati in diferite sisteme de asistență socială se cheltuiesc zeci de miliarde… da, zeci de miliarde. Pentru un britanic cu diverse deficiențe, de la fizice pana la mentale, statul cheltuie si 40.000 de lire, atenție, pe luna. Deci sa o lase mai moale cu retorica asta.

  5. Trist!Oare la milionul de lire nu au contribuit si parintii acestor copii care platesc taxe in Uk?De ce traiesc in pragul saraciei 4 mil.de copii englezi?Pt.ca vor munca de birou si nu pot suporta muncile ,,josnice”.(cameriste,muncitore in depozite,lucratoare in agricultura.Cate dintre ele culeg varza de bruxelles,ori sunt nany?Asta nu se intreaba ministrul?

  6. Englezu ‘ Mehmet