G4Media.ro

Termoenergetica București anunță că în aproximativ 80% din totalul punctelor termice au…

Termoenergetica București anunță că în aproximativ 80% din totalul punctelor termice au fost încărcate instalațiile pentru furnizarea căldurii

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă, marţi, că în aproximativ 80% din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1.027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii.

Restul instalaţiilor nu s-au încărcat încă deoarece asociaţiile de proprietari au transmis că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în desfăşurare lucrări la reţeaua secundară, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Termoenergetica reaminteşte asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor, astfel încât agentul termic să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire. De asemenea, asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

„Precizăm că, după începerea probelor la cald, având în vedere evoluţia în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopţii. Este important de subliniat că, în prezent, centralele de termoficare Vest Energo şi Griviţa nu funcţionează şi, de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic”, se precizează în comunicat.

Sursa foto: Unsplash/ Julian Hochgesang

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. „asociaţiile de proprietari au obligaţia”! Nu.
  Nimeni nu recunoaște nimic. Doar profitul personal conteaza.
  În rest, Toti vor sa fie lasati in pace.
  Doors, frate

 2. Bai nene e un frig in case mama mama. Intrati pe site-ul lor si o sa vedeți ca sectorele 1, 5 si 6 nu au caldura. Si pe langa ce au anunțat mai sunt si altii. Asa ca: Mai puneti tovarasi o plapumă pe voi

  • Daca ai ceva de spus, spune cate grade ai in peștera ta acum.
   Cine nu v-a lasat sa va anvelopati palatul?

  • 18 grade si este envelopat. Pentru stiinta ta izolarea termică este relevanta sa nu se piardă caldura din casa. Dar daca nu este deloc caldura degeaba este izolat blocul ca tot frig este. Asa ca: Mulțumim mult Nicusor!!! Mai puneti o plapuma pe voi tovarasi

 3. Dezastru!!
  Pe siteul cmteb sunt 33 de pagini de avarii!! Multumim din inima partidului.

 4. Vă rugăm insistent să luați măsurile necesare pentru căldură în apartamentele din sectorul 4.
  Sunt familii cu copii și oameni bolnavi care au nevoie de căldură.
  În blocul de vis-a-vis au căldură în calorifere de 60°.
  Termocentralele au o problemă ???
  Vă rugăm mulțumesc pentru înțelegere !…sper ! 🤔🤧🙈

 5. Bună seara.Locuiesc în sectorul 1 șos NICOLAE TITULESCU nr 92bl.13.ap.38 sc.1. La noi este problemă permanent .Dece nu se plătește diferențiat față de restul etajel_or ,noi cei de la etajul 10 fiind ultimul nu avem căldură cum au restul etajelor. Vă rog să luați măsuri plătim apă rece la preț de apă caldă.

 6. Dece nu functioneaza nici pâna acum centralele termice,,Vest Energo si Grivita si care or mai fi,ce au asteptat toata vara,stăm în frig si platim acumcaldura care nu o avem cu un pret triplu!Vedem ca la scumpirea facturilor ,nu i îtrece nimeni ,aici sânt f .prompți!

 7. Este jenant sa iasă cu astfel de afirmații in presa în condițiile în care temperatura furnizata de ei este una sub limite. Este revoltător că acești obraznici își permit să facă asta cu noi și să mai prim asca și bani pentru aceste servicii aproape inexistente, mă refer aici la comportamentul tuturor celor implicați în această situație de la Primar până la ultimul funcționar angajat la Termoenergetica.

 8. Trebuie sa prinzi mesajul : „au incarcat instalatiile ” nu ca au dat caldura! De fapt cred ca nici nu sa prea dea pentru ca nu au gaz sa o producă! Asa ca faceți rost de plăpumi, aeroterme, calorifere electrice și ce-o mai fi pentru încălzit ca e de rău…

 9. Bai nebunilor, ce nu intelegeti? RADET a dat faliment in noiembrie 2019. Termoenergetica este ceea ce a ramas. Voi de fapt trebuia sa nu mai aveti caldura deloc, ca faliment asta inseamna! Voi cine visati sa va dea caldura, extraterestrii din galaxie sau Dumnezeu, probabil! E greu cu d-astea, nu? PS. La mintea tuturor…, era sa zic lovitilor cu scandura…

  • Pai daca este asa de ce nu iese Nicusor sa zica oamenilor: Fratilor v-am tras teapa, o sa rabdati de frig!!! In aceleași timp sa isi dea demisia si sa lase pe altii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.