G4Media.ro

Subiecte simulare Bac Limba română 2022. Eseu despre particularitățile unei poezii de…

Subiecte simulare Bac Limba română 2022. Eseu despre particularitățile unei poezii de Tudor Arghezi, la real, sau de Ion Barbu, la uman

Subiectele de la Simularea la Limba română a Bacalaureatului au fost publicate pe Facebook, de pagina unui profesor. Textul la prima vedere de la Subiectul I a fost din Profira Sadoveanu, „Destăinuiri”, cu cerințe diferite, în funcție de profil.

La Subiectul al III-lea elevii de la uman și pedagogic au avut de făcut un eseu cu particularitățile unei poezii de Ion Barbu.

Elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut astăzi, 28 martie 2022, proba scrisă a simulării la Limba și literatura română. Proba din cadrul simulării naționale a început la ora 9:00, moment in care, în fiecare sală, s-au deschis plicurile sigilate care conțineau subiectele multiplicate. Ministerul Educației va publica baremele de notare la ora 15:00.

Citește subiectele de la simularea de BAc 2022 și articolul integral pe Edupedu.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. ceva cu gradinite aveti?

  2. As vrea sa vad profesorul de Limba romana rezolvand subiectele de la mate si profesorul de Matematica analizand poeziile lui Dan Barbilian. Pun pariu ca nu pot, dar au pretentii cat casa de la elevi.

    • @Petre e important sa spunem că atât profesorul de romana, cât și cel de matematică sau alte obiecte au rezolvat acest gen de subiecte când au susținut Bacul.

    • @ravi: Dupa cum raspunzi, banuiesc ca nu ai copii. Din toata matematica invatata de mine in liceu (de mate-fizica pe vremea lui Ceasca) si in facultate (profil tehnic) nu utilizez in viata de zi cu zi decat regula de 3 simpla. Ce rost a avut atata matematica de toate felurile? La fel si la limba romana, toate profesoarele n-f analizeaza ce vrea sa spuna poetul. Poetul poate era beat si asa i s-au potrivit rimele.
      PS: Stii de ce se face asa de multa scoala? Ca sa poti sa-ti ajuti copilul cand ii va veni randul.

    • Tocmai ai evidențiat tipul de caracter al angajatului pe care statul îl dorește: tocilarul.

      După ce să gândim logic dacă putem toci? Oricum facem bani după școală!