G4Media.ro

SUA ar putea autoriza utilizarea vaccinului Pfizer pentru copii cu vârste între…

sursa foto: Facebook/ Anthony Fauci

SUA ar putea autoriza utilizarea vaccinului Pfizer pentru copii cu vârste între 5-11 ani, în octombrie

Oficiali sanitari din SUA sunt de părere că vaccinul anti-COVID-19 Pfizer ar putea fi autorizat pentru copiii de 5-11 ani până la finalul lunii octombrie, conform unor surse consultate vineri de Reuters.

Estimarea se bazează pe faptul că Pfizer ar putea avea suficiente date din studii clinice pentru a putea cere autorizație de urgență la finalul lunii septembrie.

Sursele consultate se așteaptă ca Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), instituția care aprobă vaccinurile în Statele Unite, să decidă în maxim trei săptămâni de la depunerea cererii dacă vaccinul este sigur și eficient pentru copii.

Liderul grupului de la Casa Albă pentru a combate pandemia, Dr. Anthony Fauci, a descris cronologia autorizării vaccinului într-o întâlnire cu angajați ai Institutului Național de Sănătate. FDA a descris o cronologie asemănătoare.

Dacă Pfizer depune cererea pentru autorizație de urgență până la final de septembrie, iar datele sprijină folosirea vaccinului, „până ajungem în primele săptămâni din octombrie, produsul Pfizer va fi, cel mai probabil, gata”, a spus Dr. Fauci.

În legătură cu aprobarea folosirii vaccinului Moderna pentru copiii de 5-11 ani, Fauci a spus că tot procesul va dura, probabil, cu trei săptămâni mai mult decât la Pfizer. El a estimat că o decizie în legătură cu serul Moderna ar putea fi luată în noiembrie.

Decizia legată de autorizarea unui vaccin pentru copii este anticipată cu nerăbdare de milioane de americani, în special de către părinți ai căror copii au început școala în ultimele săptămâni într-un nou val predominat de varianta Delta a virusului, care afectează mai mult copiii.

Reprezentați ai Pfizer, Moderna și al Institutului Național de Sănătate nu au dorit să ofere un punct de vedere pentru sursa citată.

Anterior, oficiali sanitari federali, inclusiv Fauci, au sugerat că o decizie legată de aprobarea vaccinului Pfizer pentru copiii de 5-11 ani ar putea fi luată în noiembrie sau mai târziu. Moderna a spus investitorilor joi că se așteaptă la un set de data din studiile pentru copii până la finalul anului.

Vineri, FDA a spus că va lucra rapid pentru aprobarea vaccinurilor anti-COVID-19 pentru copii, odată ce companiile vor trimite datele necesare.

În SUA, pentru autorizațiile de urgență pentru medicamente, companiile trebuie să trimită date legate de siguranță și eficacitate din studii clinice ce au durat cel puțin două luni.

Partenerul Pfizer, BioNTech, a anunțat vineri că va cere autorizație pentru utilizarea vaccinului Pfizer pentru copii de la toate autoritățile din lume.

Sursa foto: Facebook / Anthony Fauci

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Și pana la urma cât este „absolut risk reduction” a mortalității la acest tratament?
  La România S35 (30aug-5 sept) din raportare rezulta ca:

  161 decese, 5% înțepați cu 2 doze( deci 8 oameni) și 2,2% parțială înțepați (3 oameni)

  Coroborând cu informarea s35 rezulta:

  Complet intepati: 4 decese cu delta și 4 decese de alte variante
  Parțial „imunizate”: 1 deces de delta și 2 de alte variante.

  Repet, cât este totuși absolute risk reduction of mortality ptr acest tratament?

  • Cenzuratule, ce incerci exact sa ne spui acolo? Spune cu cuvintele tale. Si pe urma incearca sa coroborezi si cu subiectul articolului, pentru marire de nota.

   Iar raspunsul la intrebarea ta este: mai mult decat suficient incat sa merite „inteparea”.

  • @Vlad – în ziua de azi se mai înțeapă doar cei care trebuie să iasă din țară și nu au încotro din cauza obligativității certificatului în prea multe locuri.

 2. Hai, ma cenzurați mai repede. Am pus doar date oficiale în el.

  • A2a incercare

   Și pana la urma cât este „absolut risk reduction” a mortalității la acest tratament?
   La România S35 (30aug-5 sept) din raportare rezulta ca:

   161 decese, 5% înțepați cu 2 doze( deci 8 oameni) și 2,2% parțială înțepați (3 oameni)

   Coroborând cu informarea s35 rezulta:

   Complet intepati: 4 decese cu delta și 4 decese de alte variante
   Parțial „imunizate”: 1 deces de delta și 2 de alte variante.

   Repet, cât este totuși absolute risk reduction of mortality ptr acest tratament?

 3. Considerati ca cititorii g4media sunt retarzi? De cate ori o faceti mai convingem pe cineva sa nu mai voteze PNL si USR.

 4. Medici irlandezi despre vaccinarea copiilor:

  htt ps://healthfreedomireland .com/the-time-has-come-irish-doctors-are-speaking-out/

 5. Orice spune acest individ este o minciună sfruntată. A mințit congresul, a refuzat dezbateri cu Malone și Mullis, se contrazice de i se spune „flip flop”. Orice ar spune individul ăsta e o mizerie propagandistică.