G4Media.ro

SUA anunță că nu are intenții ostile față de Coreea de Nord…

Sursa foto: Unsplash Nik Shuliahin

SUA anunță că nu are intenții ostile față de Coreea de Nord / Răspuns în urma unui discurs dur al liderului de la Phenian

Statele Unite au declarat miercuri că nu au nicio intenţie ostilă faţă de Coreea de Nord şi şi-au reînnoit apelul la dialog după ce liderul nord-coreean Kim Jong Un a denunţat propunerile americanilor de a purta discuţii drept „o faţadă”, informează joi AFP.

„Politica noastră vizează o abordare graduală şi practică pentru o diplomaţie serioasă şi durabilă cu Coreea de Nord”, a asigurat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat american, care a reiterat faptul că Statele Unite sunt gata să se întâlnească cu oficiali nord-coreeni.

„Statele Unite sunt pregătite să se întâlnească cu oficiali nord-coreeni fără condiţii prealabile. Sperăm că Phenianul va răspunde pozitiv ofertei noastre”, a adăugat el.

Joi, cotidianul oficial nord-coreean Rodong Sinmun a informat că liderul Kim Jong Un a respins o ofertă de dialog din partea SUA, pe care a calificat-o drept „o faţadă pentru a-şi acoperi înşelăciunile şi actele ostile”.

„După instalarea noii administraţii americane, ameninţarea militară a SUA şi politicile sale ostile la adresa noastră nu s-au schimbat deloc, ele au devenit mai înşelătoare”, a declarat liderul nord-coreean în cadrul unui lung discurs pronunţat în faţa Adunării supreme a poporului, parlamentul de la Phenian.

Sursa foto: Unsplash Nik Shuliahin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. O familie de nebuni tolerata de toată lumea. Nu se știe pana când va dura aceasta toleranta. Ceaușescu, gadafi, saddam, ben laden și alți „emanați” au văzut pe pielea lor ce înseamnă să te pixi contra curentului…