G4Media.ro

STUDIU Consumul unor cantități mari de cafea reduce riscul de a dezvolta…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Degeaba, ca prețul la cafea a crescut groaznic.
    Sau poate tocmai de aceea

  2. Normal, faci un infarct mic si nu mai apuci sa faci Altzheimer :))

  3. Au făcut ei studii la consumatorii de ciocolata neagra care slăbesc dacă o mănâncă. Mai este unul care a scris doua cărți despre dieta cu slănină și mici care slăbește și scade colesterolul. Unul de asta ne trebuie și noua, românilor, sa ne învețe cum votezi PSD și dai direct în rai!!

  4. Asociatia producatorilor de ceai va sponsoriza de maine un studiu care sa arate ca riscul de a face Alzheimer scade cu consumul de ceai 🙂
    Apoi se va activa asociatia producatorilor de cacao.

    • Ceai de ce ai sau doar de o anumită frunză verde ce crește doar în China?

    • Ambele sunt foarte sănătoase ptr consum în cantitate mare. Au fost studiate. Poate ar fi interesant cu tutunul și alcoolul sau „recreationalele”.

  5. au emis un comunicat de presa ca sa arate ca nu au tocat banii degeaba dar rezultatul nu pare deloc incurajator; reducere cu 8%? adica mai nimic