G4Media.ro

Șoigu: Rusia nu are nevoie să folosească arme nucleare în Ucraina /…

Sursa foto: Kremlin.ru

Șoigu: Rusia nu are nevoie să folosească arme nucleare în Ucraina / Putin acuză Occidentul că încearcă să extindă un „sistem asemănător cu cel al NATO” în regiunea Asia-Pacific

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat marți, în timpul unui discurs la conferința internațională de securitate de la Moscova, că Rusia nu are nevoie să folosească arme nucleare în Ucraina, relatează Reuters.

Shoigu a mai afirmat că operațiunile militare ucrainene sunt planificate de Statele Unite și Marea Britanie și că NATO și-a mărit „de mai multe ori” desfășurarea de trupe în Europa Centrală și de Est.

La rândul său, președintele rus Vladimir Putin a afirmat că țările occidentale încearcă să extindă un „sistem asemănător cu cel al NATO” în regiunea Asia-Pacific, mai transmite Reuters.

În discursul de bun venit la conferința internațională de securitate de la Moscova, Putin a declarat că Statele Unite încearcă să „prelungească” conflictul din Ucraina și că vizita președintelui Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, în Taiwan, la începutul acestei luni, a fost „o provocare minuțios planificată”.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Orice cred ei nu toti au ramas in mintea copiilor.

  2. Orice declaratie a lui șoigu valoreaza ceva mai puțin decat un sul de hârtie țeva. Aaa daca ar iesi la tv si ar spune ca dictatorul botoxat a fugit cu sinistra lui gimnasta si a dat ordin ca armata sa se retraga in granitele rusiei din 1991 ar fi altceva.

  3. nu au nevoie de nucleare acum, in cazul ca o iau pe coaja or sa ne aduca aminte.