G4Media.ro

Simion, despre candidatul AUR la prezidenţiale: Dan Puric este unul dintre oamenii…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Simion, despre candidatul AUR la prezidenţiale: Dan Puric este unul dintre oamenii cu care împărtăşesc foarte multe valori comune. Eu nu-mi doresc, eu mai degrabă o funcţie executivă vizez

Preşedintele AUR George Simion susţine că actorul Dan Puric ar putea fi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, cu condiţia să fie votat de organizaţiile locale, în competiţia internă. ”Este unul dintre oamenii cu care împărtăşesc foarte multe valori comune”, a spus George Simion despre Dan Puric. Întrebat dacă îşi doreşte să intre în cursa pentru Cotroceni, liderul AUR a răspuns că e interesat ”mai degrabă de o funcţie executivă”. ”Am 37 de ani, am viitorul în faţă. Vreau să văd ce candidat putem avea care să câştige în faţa candidatului comun PSD-PNL”, a spus Simion. Liderul AUR l-a ironizat pe secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, dar spune că îl aşteaptă în partid pentru a discuta despre o posibilă candidatură la alegerile prezidenţiale, transmite News.ro.

Preşedintele AUR George Simion a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă de Prima TV, dacă actorul Dan Puric va fi candidatul AUR la prezidenţiale.

”O să decidă membrii de partid, organizaţiile noastre locale. Dacă va veni şi va convinge o majoritate a partidului nostru, poate fi unul dintre candidaţi. Avem până pe 15 martie uşa deschisă, veniţi, convingeţi organizaţiile noastre, convingeţi partidul AUR, care are 15.000 de membri cotizanţi, că merită să-şi dea votul pentru voi”, a răspuns George Simion.

Întrebat dacă, personal, l-ar vota pe Dan Puric pentru funcţia de preşedinte al României, George Simon a răspuns: ”Da, este unul dintre oamenii cu care împărtăşesc foarte multe valori comune”.

De asemenea, George Simon a fost întrebat dacă, din postura de lider AUR, îşi doreşte să candideze la prezidenţiale.

”Eu nu-mi doresc, eu mai degrabă o funcţie executivă vizez. Vreau ca cele două obiective politice pe care le am, o dată: să-i blochez, să-i încurc, să-i opresc, să nu aibă ei un deceniu de stabilitate. După aceea, să creăm normalitate. Nu ştiu cum se va termina anul. Am 37 de ani, am viitorul în faţă. Vreau să văd ce candidat putem avea care să câştige în faţa candidatului comun PSD-PNL”, a spus Simion.

Întrebat cine va fi candidatul comun susţinut de PSD şi PNL la alegerile prezidenţiale, George Simion a răspuns: ”Ciolacu îşi doreşte mai mult”.

Preşedintele AUR susţine că Mircea Geoană, secretarul general NATO, nu l-a căutat pentru a negocia o candidatură la prezidenţiale, însă îl aşteaptă la discuţii.

”N-a venit să ne caute. Aşteptăm să vedem. Înţelegem că are o carieră în structurile euroatlantice, că nu este activ din punct de vedere politic. Sunt ironic. El este în campanie de un an şi jumătate. Mircea Geoană este un personaj care, dacă-şi doreşte să candideze la prezidenţiale şi vrea sprijinul AUR, îl aşteptăm să vorbim”, a spus George Simion.

Întrebat dacă în 2009 l-a votat pe Mircea Geoană în competiţia cu Traian Băsescu, George Simion a răspuns: ”Nu. Nu am votat în 2009. Am votat şi am regretat în 2004, pe Traian Băsescu”.

George Simion susţine că nu-şi mai aduce aminte dacă a votat la alegerile prezidenţiale din 2009.

”Nu cred. Nu mai ştiu. Nu-mi mai aduc aminte. Ştiu sigur că, în 2004, eram cu iubita mea de atunci, tocmai împlinisem 18 ani şi eram supărat după primul tur: ”Ia uite, n-a câştigat Băsescu!”. Şi până în 2009 deja am apucat să văd faţa lui Traian Băsescu şi nu l-am mai votat. După cum n-am putut vota nici în 2014 în al doilea tur de scrutin având nişte opţiuni care nu erau valabile pentru mine. N-aş fi putut să-l votez pe Victor Ponta, iar Klaus Iohannis a făcut totul în acea campanie pentru valorile mele ca să nu-mi câştige votul şi nu l-am votat”, a rememorat liderul AUR.

Întrebat pe cine a votat în 2019 între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, George Simion a spus: ”Nu am fost la vot. Nu puteam să votez unul mai prost ca altul”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Slugile lui Putin se viseaza conducatori…

  2. Intr-o inregistrare a unei convorbiri telefonice aparuta in spatiul public ieri, sotul Dianei Sosoaca afirma ca George Simion primeste 6 mil. de euro pe ani de la Kremlin prin intermediul unor oameni din Tiraspol – Republica Moldova. As zice ca serviciile secrete ale Ucrainei si Moldovei stiu foarte bine de ce l-au declarat persoana non-grata pt George Simion. Doar SRI-ul nostru foarte bine platit nu stie. Sau stie dar are alte scopuri. George Simion este un tradator al poporului roman si al patriei Romania. El vrea sa-l primeasca pe Putin cu bratele deschise si sa faca din Romania o colonie ruseasca. George Simion impreuna cu toti ceilalti lideri AUR ar trebui bagati la puscarie pe viata pt tradarea poporului romani in favoarea rusilor.

  3. Puric,adica fanul legionar,apoi la 180 de grade fan Isus si peste cativa ani pe niste ruble fan Putin „antinazistul” ? E din colt in colt marele latrău „nationalist” dar nostalgic dupa cortina de fier care ne-a tinut in teroare,saracie,frig si intuneric aproape 50 de ani.

  4. De ce oare toti apropiatii haur au fost turnatori la securitate? Teodosie,Daniel,Puric…..Ce draq de lagatura are patriotismul romanesc cu KGB-ul?Daca ne forteza militar asta e…. Dar daca poporul alege sa treaca din nou sub bocancul so.vietic vazand ce bine o duc ceilalti sclavi putinisti: Belarus,Coreea de Nord ,Venezuela,Eritreea….probabil ne meritam soarta.

  5. Regalistu’ s-a făcut legionar…