G4Media.ro

 Şarpe, filmat în Spitalul Orăşenesc Balş / Reptila a intrat pe uşa…

Sursa foto: Olt Alert

 Şarpe, filmat în Spitalul Orăşenesc Balş / Reptila a intrat pe uşa de acces a personalului şi s-a refugiat într-o sală de mese

Un șarpe a fost filmat în timp ce se afla în sala de mese a Spitalului Orășenesc Balș, anunță Olt Alert.

Șarpele a pătruns pe ușa de acces a personalului angajat, s-a plimbat pe holul instituției, apoi, speriat de oameni, a intrat într-o sală de mese. Imediat au fost anunțați jandarmii, care au ajuns la spital, au prins reptila, eliberând-o apoi în mediul natural, relatează ziarul.

„Ieri a avut loc incidentul. Știți că este invazie de șerpi în județ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunțat prezența șarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins și gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unității sanitare, Ramona Costache.

În această perioadă a fost observată o invazie de șerpi în mai multe zone din județul Olt. Mai multe cazuri cu reptile apărute pe străzi, în gospodării și chiar sub capota unor autoturisme au fost semnalate în Slatina și Balș, unde jandarmii au intervenit pentru îndepărtarea târâtoarelor.

În urmă cu o săptămână, jandarmii au preluat un apel în care se semnala prezența unui șarpe pe strada Cazărmii din municipiul Slatina.

În Balș, un echipaj de jandarmeriei a intervenit pentru a extrage un șarpe din locuința unei persoane.

Sursa foto: Olt Alert

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

 1. Demisia Vlad Voiculescu!

  • Deja știrea este de 3 zile, probabil ca g4 a aflat de alt șarpe în același loc, ca are semăna leit cu primul…

 2. Dacă intra într-o sală de mese din Ciaina, era mâncat…

 3. si reptila trage tot la reptilele comuniste!

 4. Saraca reprila! Cine stie ce nozocomiale imprastie acum in salbaticie!

 5. Foarte imbucurator! Inseamna ca, in ciuda eforturilor asidue de distrugere completa a naturii, depuse de Ministerul Mediului, inca mai avem ceva biodiversitate. Nu era sarpe veninos, asa ca nimeni nu are de ce sa fie deranjat de el.

 6. Total inofensiv. E un semn bun ca exista. Arata ca inca mai exista un mediu natural care il sustine.

 7. @Fane&Iovan- vă doresc multa sanatate! Nu de alta, dar sa nu ajungeți la spital, sa vă treziți noaptea cu o reptilă rece pe fețele inteligente( sunt sigur de asta) l, sa va muste din perfuzia_ cu glucoza .sau aa va pape din deliciile servite. la spital… Ecologiștilor, poate chiar aveti norocul sa asistați la spectacolul înghițirii unui sobolan in salon. Tentant, nu? Propun sa va întâlniți, nu se stie niciodată ce iese, sunteți creiere-pereche…

  • Vau, ce fantezii ai!

  • Da, intra in salon, mananca perfuzia cu tot cu punga, apoi, energizata de atata glucoza, sare in pat si te strange de gat, in timp ce te gadila cu coada in nas.
   Apoi evadeaaza prin tubulatura de aerisire si nu o mai vedem niciodata….

  • @Elcac, folosești _genul feminin, apoi spui că n-o s-o mai vezi niciodată… așa e! Dacă. nu știi ce înseamnă “ act ratat” în psihanaliză, citește și ia măsuri, e grav! 😀

  • Reptila, prietene, reptila e de gen feminin. Iti doresc multe acte neratate cu ea 🤣🤣

  • @Elac – ai scos-o de ._pe linia porții, bravo si mulțumesc de urare! 😀

 8. Unde sunt serpi de casa, nu sunt soareci si sobolani.
  Chiar era nevoie de jandarmi?!… Niciun barbat, in spitalul ala?!… 😀

 9. Nu s-a convocat CSAT?

 10. sarpele e biped sau tetrapod? dicotiledonat?

 11. Șobolani nu aveți? Doar șerpi? Păcat.sa vina șobolani și gândacii ca fără ei nu se poate în spital. Și la Voiculescu în birou.