G4Media.ro

Rusia anunță ample exerciții militare ale forțelor navale / Vor fi efectuate…

Sursa foto: Captură video

Rusia anunță ample exerciții militare ale forțelor navale / Vor fi efectuate mărilor adiacente Rusiei și „zonelor importante din punct de vedere operațional ale oceanelor”

Pe toate mările care ”spală” Rusia, vor începe exerciții pe scară largă ale forțelor navale, anunță ziarul Pravda în ediția de astăzi.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că se vor desfășura o serie de exerciții în lunile ianuarie și februarie, ca parte a pregătirii forțelor armate pentru 2022. Toate flotele ruse vor fi implicate în ele, anunță ziarul rus, iar comandantul marinei, amiralul Nikolai Evmenov a fost desemnat să conducă exerciţiile .

Manevrele militare se vor face în toate mările adiacente Rusiei și „zonelor importante din punct de vedere operațional ale oceanelor”, fiind exemplificate: Marea Mediterană, Marea Nordului, Marea Ohotsk, Atlanticul de Nord-Est și Oceanul Pacific.

Se preconizează implicarea a peste 140 de nave de război și de aprovizionare, peste 60 de avioane, aproximativ o mie de unități de echipament militar și peste 10 mii de militari.

Potrivit departamentului militar, în timpul exercițiilor vor fi elaborate, în primul rând, acțiuni de protejare a intereselor naționale ale Rusiei și de respingere a amenințărilor militare.

Sursa foto: Captură video

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. E perfect! Lăsați-i pe ruși să-și consume toți banii pe exerciții militare! Unii fraieri de pe la ei probabil că sunt chiar mândri de ce se întâmplă. Peste câțiva ani o să iasă cu furcile, de foame, că tot in secolul XIX au rămas, e clar!

    • Sunt deja rupti in cur si morti de foame dar mandri de conducatorul care ii apara de „depravarea” din occident! Sa vedem cat mai rezista !

  2. Sunt profund îngrijorată. Oare se gandesc câtă distrugere va provoca mediului acvatic, animalelor marine,si de asemeni apei,aerului…..Doamne câta distrugere….Pentru ce?Pentru a arata ca pot distruge planeta.Omul distruge pamantul.Dar Dumnezeu va pune capat curand.Si va distruge pe cei ce distrug pamantul.Sfarsitul lor este iminent.